Οι όχι και τόσο… βασιλικές εμφανίσεις της Kate Middleton

Οι όχι και τόσο… βασιλικές εμφανίσεις της Kate Middleton

Μερικές από αυτές θα ευχόταν να μην είχαν δημοσιευτεί

Είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη. Ο λόγος για την Kate Middleton. Θα μου πείτε η δούκισσα του Cambridge είναι, αν δεν ήταν αυτή καλοντυμένη εμείς θα ήμασταν; Oι πιο έμπειροι stylists επιμελούνται κάθε της εμφάνιση. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Κάθε της εμφάνιση είναι από την κορυφή ως τα νύχια πάρα πολύ προσεγμένη.


Πως όμως έφτασε ως εδώ; Ήταν πάντα τόσο καλοντυμένη η Kate ή έμαθε τι πάει να πει η λέξη chic μέσα στο βασιλικό παλάτι;

Η αλήθεια είναι ότι η όμορφη δούκισσα παλιότερα δεν είχε και κάποιο ιδιαίτερο fashion taste. Οι εμφανίσεις της κρίνονταν από απλές, αδιάφορες μέχρι και κακόγουστες. Εμείς ψάξαμε και εντοπίσαμε μερικές από τις πιο αδιάφορες και λιγάκι banal εμφανίσεις της. Η Κate του παρελθόντος λάτρευε τα λουλουδάτα φορεματάκια, τις σατέν μακριές φούστες και τα faux κοσμηματάκια. Εμφάνιση που δε μπορούμε να ξεχάσουμε; Η φωτό στην οποία φοράει χρυσομυγέ τοπ, καυτό κατακίτρινο σορτσάκι και ροζ κάλτσες μέχρι το γόνατο. Ούτε στο Halloween τέτοια εμφάνιση.

Δείτε τις όλες στη gallery και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Kate Middleton αποκάλυψε από τη χάρα της το φύλο του μωρού της. Τι «περιμένει»;

«Η Kate Middleton είναι μια ″δήθεν″ πριγκίπισσα με ψεύτικο χαμόγελο. Την επέλεξαν μόνο για να τεκνοποιήσει» Ποια το δήλωσε;

Kate Middleton: πέντε μηνών κι από κοιλιά εγκυμοσύνης τίποτα