Μη φορέσετε ποτέ αυτό το harem παντελόνι της Halle Berry!

Μη φορέσετε ποτέ αυτό το harem παντελόνι της Halle Berry!

Συστήστε το σε θανάσιμους εχθρούς...

Μόδα, στυλ, καλοντυμένη. Για να χαρακτηρίσεις κάποιον καλοντυμένο δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί πιστά όλες τις τάσεις της μόδας. Αντιστρόφως, δεν είναι απαραίτητα καλοντυμένος και όποιος αντιγράφει τυφλά ό,τι του προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές. Το βασικότερο είναι να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που ταιριάζει στο σώμα μας. Το γεγονός ότι μπορεί να σας αρέσει ένα παντελόνι φορεμένο πάνω σε μία δίμετρη κούκλα ενός καταστήματος, δε σημαίνει ότι θα δείχνει όμορφο και πάνω σας.

Κάπως έτσι πρέπει να «την πάτησε» και η πανέμορφη κατά τα άλλα Halle Berry. Τι επέλεξε; Ένα harem παντελόνι, το οποίο δεν το λες και ιδιαίτερα κομψό. Καταρχάς να ξεκινήσουμε από το βασικότερο. Αυτό το παντελόνι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αν είναι τόσο φαρδύ και με τόσο χαμηλό καβάλο όπως της ηθοποιού, καταντάει αντιαισθητικό. Δεν αναδεικνύει το κορμί και φυσικά αν το επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαθείς μέσα σε αυτό. Αυτομάτως φαίνεσαι πιο κοντή, εκτός και αν έχεις τα πόδια της Σκλεναρίκοβα!


Για αυτό κορίτσια προσοχή. Μην κάνετε το λάθος της Halle. Επιλέξτε ένα harem pant το οποίο δε θα είναι τόσο φαρδύ και φυσικά συνδυάστε το σωστά, όπως σας είχαμε προτείνει ΕΔΩ, παλιότερα.

Διαβάστε ακόμα

Cropped top: Rihanna, Miley Cyrus και Diane Kruger, σας μαθαίνουν πώς να το φοράτε σωστά

Aσπρόμαυρο ριγέ παντελόνι: Οι star σας διδάσκουν πώς να συνδυάσετε το πιο hot trend της σεζόν

Δέσποινα Βανδή: Τα 5+1 outfits της που πρέπει να αντιγράψετε τώρα!