Ιδού γιατί η Victoria δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστές τις υπόλοιπες Spice Girls

Ιδού γιατί η Victoria δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστές τις υπόλοιπες Spice Girls

Kαι θα συμφωνήσουμε μαζί της

Αναρωτιόμασταν γιατί άραγε η Victoria Beckham είναι ιδιαίτερα ξινή όταν βρίσκεται μαζί με τις υπόλοιπες Spice Girls και για ποιο λόγο τις αποφεύγει συχνά πυκνά. Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες νομίζω την καταλάβαμε.


Τα κορίτσια έχουν ξεμείνει πίσω σε εκείνα τα χρόνια που ντυνόντουσαν παιδούλες και επέλεγαν ό,τι πιο εκκεντρικό και συνάμα κιτς, στις εμφανίσεις τους. Φυσικά, το στυλ τους δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Οι περισσότερες από αυτές δε συγκαταλέγονται και στις πιο καλοντυμένες του Hollywood, σε αντίθεση με την Posh, οποία από στυλ άλλο τίποτα. H Victoria είναι fashion icon και βλέποντας εμφανίσεις σαν αυτές... της πετάγονται τα μάτια έξω!


Τα κορίτσια εμφανίστηκαν ως άλλες Spice Girls, στα 40στα γενέθλια του Leigh Francis. H μεν Emma ως Baby, η δε Mel C ως sporty. Και μπορεί οι περισσότεροι καλεσμένοι να είχαν μεταμφιεστεί, αλλά ακόμη και στις μεταμφιέσεις, θα πρέπει να διαθέτεις γούστο και πρωτοτυπία. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι θα υποστηρίξουμε Victoria αυτή τη φορά, καθώς είναι λιγάκι αστείες οι πρώην κολλητές φίλες της. Λίγη πρωτοτυπία βρε αδερφέ, ξεπεράστε πια το ένδοξο παρελθόν σας και φορέστε ρούχα που συνάδουν με την ηλικία σας. Δε μπορείς να ντύνεσαι Baby και να είσαι 37 ετών. Συμφωνείτε;

Διαβάστε ακόμα

H Victoria Beckham γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον David

H Victoria Beckham μας εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε στο χώρο της μόδας

Victoria Beckham: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της που αντιγράφει το στυλ της;