Rooney Mara: η ιέρεια του στυλ του Met Ball 2013

Rooney Mara: η ιέρεια του στυλ του Met Ball 2013

H συνοικοδέσποινα του χθεσινού Met Ball ήταν μια από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

 

Κοιτάζοντας ξανά και ξανά όλες τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του Met Ball δεν μπορούσαμε να βγάλουμε από το μυαλό μας εκείνη της Rooney Mara, που εκτελούσε χρέη συνοικοδέσποινας στη χθεσινή βραδιά.

Φυσικά ήταν από τις πρώτες που κατέφθασε στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και μαζί με τον Riccardo Tisci καλωσόρισε τους vip καλεσμένους. H Rooney έκλεψε την παράσταση φορώντας μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από την φθινοπωρινή 2010 συλλογή του οίκου Givenchy σε συνδυασμό με killing Givenchy «Sea Wulf» ψηλοτάκουνα και κοσμήματα Carrie Hoffman. Σκούρο κραγιόν και μαλλιά πιασμένα πίσω συμπλήρωσαν μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Πολλοί βιάστηκαν χθες να σχολιάσουν πως το look της ήταν πολύ αναμενόμενο και πως Givenchy και δαντέλα έχει φορέσει πολλές φορές στο παρελθόν για να μας εντυπωσιάσει. Δεν έχουν άδικο, όμως, νομίζουμε πως αυτή είναι μια «συνταγή» που δουλεύει πολύ καλά για τη Rooney. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της έλαμψε σε όλο της το μεγαλείο, ήταν εντός θέματος χωρίς όμως τρουκς (όπως προτίμησαν αρκετές), ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν έδειχνε καθόλου φτηνό. Για εμάς είναι σίγουρα μια (αν όχι η) από τις πιο καλοντυμένες και εντυπωσιακές γυναίκες της βραδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Florence Welch: εκθαμβωτική στην παγκόσμια πρεμιέρα του «The Great Gatsby»

Olivia Palermo: αψεγάδιαστη με Louis Vuitton

Lena Dunham: το grunge glam Saint Laurent δεν της ταιριάζει