Οι διάσημες εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα

Οι διάσημες εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα

Οι πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz

Το Queen κάθε Παρασκευή παρουσιάζει τις πέντε celebrities που ξεχώρισε για τις άψογες εμφανίσεις τους την εβδομάδα που τελειώνει.

Sarah Jessica Parker
Η ηθοποιός και fashion icon παραβρέθηκε στο Tate Americas Foundation Artists Dinner στη Νέα Υόρκη και έκλεψε, για μία ακόμα φορά, την παράσταση με το vintage, floral φόρεμά της, τα ψηλοτάκουνα Roger Vivier και τα κοσμήματα Fred Leighton,

Carey Mulligan
Στην προβολή της ταινίας Ο Μεγάλος Γκάτσμπι, πριν το Met Gala παραβρέθηκε η σταρ με ασπρόμαυρο σύνολο αποτελούμενο από παντελόνι και tuxedo, του οίκου Lanvin. Τα πέδιλα- πλατφόρμες της είναι του Brian Atwood.

Diane Kruger
Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου short film του οίκου Jaeger-LeCoultre, με τίτλο Reinvent Yourself, του οποίου είναι και η πρωταγωνίστρια. Η Kruger εμφανίστηκε με μάξι, μαύρο φόρεμα με κρόσσια της Alessandra Rich, το οποίο συνδήυασε με λευκές μπότες Christian Louboutin.

Chloe Sevigny
Μπορεί η εμφάνισή της στο Met Ball να απογοήτευσε, αλλά η Chloe Sevigny μας χάρισε ένα υποδειγματικό look, με την εμφάνισή της σε event του A&E Networks στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη. Η ηθοποιός φόρεσε λευκό φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του Christopher Kane, και μαύρα ψηλοτάκουνα του οίκου Chloe.

Jessica Alba
Μία εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή The Today Show έκανε η όμορφη πρωταγωνίστρια. Για την περίσταση, η Alba φόρεσε εμπριμέ φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο συνδύασε με κίτρινο, cropped leather jacket, αλλά και colour-block ψηλοτάκουνα, Sigerson Morrison.

Διαβάστε ακόμα:
Met Gala 2013: Οι καλοντυμένες
Kourtney vs Gwen: Ποια το φοράει καλύτερα;
Ιδού γιατί η Victoria δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστές τις υπόλοιπες Spice Girls