Hot trend - Ασπρόμαυρες ρίγες: Κάντο όπως η Δέσποινα Βανδή!

Hot trend - Ασπρόμαυρες ρίγες: Κάντο όπως η Δέσποινα Βανδή!

Μια άψογη εμφάνιση από τη star

Το έχουμε ξαναπεί. Η Δέσποινα ξέρει να παίζει με τις τάσεις της μόδας και να τις ενστερνίζεται. Οι ρίγες είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και όταν μιλάμε για ασπρόμαυρες, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Έχετε πάντα κατά νου ότι οι κάθετες ρίγες αδυνατίζουν και δείχνουν το σώμα σας πιο ψηλό. Όσον αφορά τις οριζόντιες, ε, εκείνες θέλουν λιγάκι προσοχή, μιας και προσθέτουν όγκο.


Το ασπρόμαυρο ριγέ παντελόνι έχει αποθεωθεί από δεκάδες Ελληνίδες αλλά και ξένες celebrities. Οι συνδυασμοί πολλοί. Η Δέσποινα όμως για μία ακόμη φορά έκανε τη διαφορά, αφού επέλεξε total ριγέ outfit. Το μακρύ blazer της το λατρέψαμε. Σωστή και η επιλογή των κόκκινων ψηλοτάκουνων, τα οποία σπάνε την ασπρόμαυρη μονοτονία. Μακιγιάζ και μαλλιά άψογα.


Προσέξτε επιπλέον το μήκος του παντελονιού, το οποίο σωστά αφήνει χώρο στα παπούτσια να πρωταγωνιστήσουν. Αν είσαστε τολμηρές, αντιγράψτε το outfit. Αν πάλι είσαστε πιο συντηρητικές, επιλέξτε ένα μόνο ριγέ κομμάτι και συνδυάστε το με έντονα χρώματα. Για μία ακόμη φορά εύγε στη Δέσποινα!

Διαβάστε ακόμα

Δέσποινα Βανδή: Με καυτό αθλητικό σορτσάκι, μας μαθαίνει τι εστί sporty look

Casual chic: Βανδή, Κοκκίνου, Φουρέιρα, Φειδά, σας δείχνουν πώς να αποθεώσετε ακόμη και το πιο απλό outfit

Δημήτρης Γιαννέτος: Ποιο είναι το κόλπο του μακιγιέρ για να μην παχαίνει;