Tilda Swinton: δύο iconic εμφανίσεις στις Κάννες

Tilda Swinton: δύο iconic εμφανίσεις στις Κάννες

Η Βρετανίδα ηθοποιός έκανε τη διαφορά στο φεστιβάλ των Καννών μένοντας πιστή στο προσωπικό της, μοναδικό στυλ.

 

Το φεστιβάλ των Καννών είναι μια γιορτή του κόκκινου χαλιού και κάθε χρόνο παρελαύνουν όλες οι τελευταίες δημιουργίες των μεγαλυτέρων οίκων μόδας παγκοσμίως. Ενώ, όμως, συνήθως αυτές οι πρεμιέρες ταινιών είναι λίγο βαρετές στυλιστικά για όσους παρακολουθούν με μανία τη μόδα, καθώς ως επί το πλείστον παρελαύνουν runway looks με λίγες αλλαγές χωρίς ιδιαίτερη πρωτοτυπία, πάντα (ευτυχώς) υπάρχει εκείνη η γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά, το ένα βήμα παραπάνω και θα ξεχωρίσει.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, τη διαφορά έκανε η Βρετανίδα, κάτοχος βραβείου Όσκαρ, ηθοποιός Tilda Swinton με δυο εμφανίσεις πιστές στο προσωπικό της στυλ, αψεγάδιαστες και ξεχωριστές. Στο photocall της ταινίας «Only Lovers Left Alive» πριν δύο ημέρες η μούσα του οίκου Chanel για την pre-fall 2013 συλλογή Tilda τίμησε το γαλλικό maison φορώντας ένα σύνολο με ανδρόγυνα στοιχεία από τη resort 2014 Chanel συλλογή σε συνδυασμό με nude ελαφρύ μακιγιάζ και μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, τραβηγμένα πίσω.

Το ίδιο βράδυ για την πρεμιέρα της ίδιας ταινίας η Tilda έλαμψε μεγαλειωδώς φορώντας ένα χρυσό custom made σύνολο του αγαπημένου της σχεδιαστή Haider Ackermann. Punk χτένισμα και κόκκινο κραγιόν για να μην δείχνει «ξεπλυμένο» το πρόσωπό της συμπλήρωσαν μια iconic εμφάνιση που παίρνει το βραβείο τoυ πιο stylish look των Καννών.

Διαβάστε επίσης:

Audrey Tautou: γαλλική φινέτσα στις Κάννες με Valentino

Ποια ηθοποιός παραλίγο να πάρει φωτιά σε πάρτι των Καννών;

Tilda Swinton: στην πιο σουρεαλιστική φωτογράφιση της χρονιάς