Ηδονοβλεψία: τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί των CFDA βραβείων

Ηδονοβλεψία: τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί των CFDA βραβείων

Όπως κάθε χρόνο στο κόκκινο χαλί της απονομής των βραβείων του Council of Fashion Designers of America (CFDA) τα μοντέλα είναι εκείνα που ξεχωρίζουν.

 

Χθες στην απονομή των Αμερικανικών βραβείων μόδας τα μοντέλα είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί. Μπορεί το red carpet της φετινής απονομής να μην είχε δόσεις extravaganza, όπως και το περσινό το οποίο δεν μας ενθουσίασε, αλλά είχε εκθαμβωτικές παρουσίες ντυμένες με τις τελευταίες δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων.

Εμείς αν και εγκρίναμε όλα τα outfits που επέλεξαν τα μοντέλα που παρευρέθηκαν στο χθεσινό gala από την Karlie Kloss που φόρεσε Cushnie et Ochs μέχρι την Hilary Rhoda που εμφανίστηκε με Helmut Lang ξεχωρίσαμε τέσσερις κυρίες. H Adriana Lima εντυπωσίασε με μια Givenchy δημιουργία από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα, ενώ η Karolina Kurkova μαγνήτισε τα βλέμματα με μεταλλικής απόχρωσης deux pièces με την υπογραφή του Michael Kors. Η Miranda Kerr προτίμησε ένα φόρεμα με ρετρό επιρροές των Proenza Schouler, ενώ η Linda Evangelista σαν γνήσιο supermodel φόρεσε μια τουαλέτα από την Oscar de la Renta συλλογή του επόμενου χειμώνα.

Ξεφυλλίστε την παραπάνω gallery για να δείτε όλα τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί των CFDA Fashion Awards και διαβάστε επίσης:

Magdalena Frackowiak: αμακιγιάριστη με ένα Miu Miu cropped top

Cat eye γυαλιά ηλίου: η νέα μανία της Kate Moss

Tilda Swinton: δύο iconic εμφανίσεις στις Κάννες