Alessandra Ambrosio: casual με jeans στην California

Alessandra Ambrosio: casual με jeans στην California

H Βραζιλιάνα καλλονή πιστή στον ανεπιτήδευτο αέρα που διέπει τις off-duty εμφανίσεις της εντοπίστηκε στους δρόμους της California.

 

Αν την πετυχαίναμε ποτέ στο δρόμο με αυτό το look θα λέγαμε πως είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες, απλά πιο όμορφη από το μέσο όρο. Μετά ανατρέχοντας στο ενδυματολογικό παρελθόν της θα βλέπαμε πως μόλις πριν λίγες ημέρες είχε περπατήσει στο κόκκινο χαλί των CFDA βραβείων εκθαμβωτικά όμορφη με μια Kaufmanfranco δημιουργία.

Ο λόγος για τη Βραζιλιάνα καλλονή και αγγελάκι της Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, που εντοπίστηκε στο Brentwood της California σε μια off-duty εμφάνιση. Η Alessandra που στις καθημερινές εμφανίσεις λατρεύει τα jeans, σανδάλια και σορτσάκια χωρίς να το προσπαθεί ιδιαίτερα (σαν άλλες «συναδέλφισσές» της, όπως π.χ. η Rosie Huntington-Whiteley και η Miranda Kerr), συνδύασε ένα λευκό top με ένα λευκό πουκάμισο, ριγέ jeans της εταιρίας Siwy και λευκά σανδάλια. Σκούρα γυαλιά ηλίου, ένα χρυσό Jennifer Zeuner κολιέ ολοκλήρωσαν μια καλοκαιρινή, casual εμφάνιση, που εύκολα αντιγράφεται και δύσκολα μπορεί να γίνει «λάθος».

Διαβάστε επίσης:

Miu Miu craquelé: η τσάντα που λατρεύουν οι fashionistas

Rosie Huntington-Whiteley: άλλη μια λάτρης των νέων Isabel Marant

Alessandra Ambrosio: στα λευκά στη Γαλλική Ριβιέρα