Poppy Delevingne: με Chanel υψηλής ραπτικής στο Λονδίνο

Poppy Delevingne: με Chanel υψηλής ραπτικής στο Λονδίνο

Η Βρετανίδα socialite και μοντέλο παρευρέθηκε στο private viewing της boutique Chanel στο Λονδίνο φορώντας φυσικά δημιουργία του γαλλικού οίκου.

 

Ο οίκος Chanel γιόρτασε το άνοιγμα της μεγαλύτερης Chanel boutique αυτή τη στιγμή στον κόσμο στη New Bond Street στην καρδιά του Λονδίνου με ένα private viewing, όπου παρευρέθηκαν socialite, μοντέλα και φασιοναρίες της μόδας. Ανάμεσα τους η Βρετανίδα ηθοποιός Thandie Newton, η στυλίστρια και brand ambassador της Chanel Caroline Sieber, το μοντέλο Jacquetta Wheeler, η Yasmin Le Bon, η κληρονόμος Jasmine Guinness και η socialite και μοντέλο Poppy Delevingne.

Η Poppy είναι η μεγαλύτερη αδερφή του «hot model of the moment» Cara Delevingne και ήταν από τις πρώτες που εξερεύνησαν το νέο Chanel κατάστημα σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Peter Marino. Ως φίλη του brand δεν θα μπορούσε παρά να φορέσει Chanel και επέλεξε μια δημιουργία με κεντημένες παγιέτες και βολάν από την ανοιξιάτικη 2011 συλλογή υψηλής ραπτικής του maison. Χρυσά παπούτσια, μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και ελαφρύ μακιγιάζ συμπλήρωσαν την εκπληκτική εμφάνιση της Poppy, πιστή στην εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ που τη διακρίνει.

Διαβάστε επίσης:

Miu Miu craquelé: η τσάντα που λατρεύουν οι fashionistas

Miranda Kerr: με τα νέα Isabel Marant μποτάκια στη Νέα Υόρκη

Cat eye γυαλιά ηλίου: η νέα μανία της Kate Moss