Rosie Huntington-Whiteley: καλιφορνέζικη γοητεία στο κόκκινο χαλί

Rosie Huntington-Whiteley: καλιφορνέζικη γοητεία στο κόκκινο χαλί

Μπορεί να έχει βρετανική καταγωγή, όμως, η παραμονή της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει δώσει άλλο αέρα στις εμφανίσεις της.

Η Rosie Huntington-Whiteley, έχει ανακηρυχθεί στο παρελθόν μια από τις 100 πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και όχι άδικα. Η ομορφιά, όμως, του εικοσιεξάχρονου μοντέλου δεν είναι καθαρά βρετανική. Η πολύχρονη παραμονή της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού της έχει δώσει μια femme fatale γοητεία και μια καλιφορνέζικη λάμψη που την κάνει να ξεχωρίζει στις εμφανίσεις της.

Χθες το αγγελάκι της Victoria's Secret συνόδευσε τον σύντροφό της Jason Statham στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Hummingbird» στο Λονδίνο και έκλεψε την παράσταση. Ακολουθώντας το μότο «αν τα έχεις, επίδειξε τα περήφανα», φόρεσε μια δημιουργία από την Emilio Pucci συλλογή που αναδείκνυε τα ψηλόλιγνα πόδια της σε συνδυασμό με Casadei «Rodio Stellix» γόβες, μια Smythson clutch τσάντα και ένα Dana Rebecca Designs διαμαντένιο κολιέ.

Παρόλο που όλα σε αυτήν την εμφάνιση μοιάζουν να έχουν σμικρυνθεί, από το φόρεμα μέχρι την τσάντα και τα κοσμήματα, μας αρέσει η Rosie. Έχει το προσόν του μανεκέν που ό,τι και αν φορέσει θα «κάτσει» πάνω της σωστά και ακόμη και αν μοιάζει να μην έχει τον χαρακτήρα πάντα για να αποθεώσει μέσω των φωτογραφιών τις δημιουργίες που φορά, όπως η Coco Rocha για παράδειγμα, έχει μια «αμερικανιά» που μας αρέσει και μια λάγνα γοητεία που μας κερδίζει.

Διαβάστε επίσης:

Poppy Delevingne: με Chanel υψηλής ραπτικής στο Λονδίνο

Οι celebs αγαπούν τις lego clutch τσάντες του maison Chanel

Tilda Swinton: δύο iconic εμφανίσεις στις Κάννες