Cara Delevingne: tomboyish look στο Λονδίνο

Cara Delevingne: tomboyish look στο Λονδίνο

Η Βρετανίδα μοντέλο εντοπίστηκε στο Λονδίνο σε μια εμφάνιση χαρακτηριστική του στυλ της.

 

Για την Cara Delevingne σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές και είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε τη βρίσκετε πανέξυπνη, είτε απλά τυχερή, εκείνη είναι το απόλυτο model of the moment, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες, ντεφιλέ και εξώφυλλα (παρά το όχι και τόσο μεγάλο παράστημά της), ετοιμάζει τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, κάνει παρέα με την Rita Ora και παρευρίσκεται σε gala όπου τα λέει με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ ταυτόχρονα οι followers της στα social media πολλαπλασιάζονται.

Το it girl, λοιπόν, της Βρετανίας, που κάτι μας λέει πως δεν θα αργήσει να βγάλει δική της συλλογή με ρούχα σύντομα, είναι διάσημο και για το στυλ της στις off duty εμφανίσεις της, ένα στυλ που κατά βάση χαρακτηρίζεται casual με tomboyish στοιχεία.

Ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα είδαμε προχτές όταν η Cara εντοπίστηκε στο Chelsea του Λονδίνου. Συνδύασε ένα δαντελένιο bomber jacket της εταιρίας MSGM με ένα λευκό KESH X American Apparel printed t-shirt, πράσινο skinny παντελόνι και μαύρα studded trainers. Ray-Ban γυαλιά ηλίου συμπλήρωσαν την ανεπιτήδευτη εμφάνισή της που αν αφαιρούσαμε τα studs από τα παπούτσια της (για προσωπικούς μας λόγους έχουμε μπουχτίσει) θα σας συστήναμε να σας εμπνεύσει ασυζητητί.

Διαβάστε επίσης:

Alessandra Ambrosio: casual εμφάνιση με έμφαση στο πολύχρωμο shorts

Miranda Kerr: casual chic με studded booties στη Νέα Υόρκη

Model Street Style: κομψότητα σε μαύρο και κόκκινο στο Παρίσι