Chloë Moretz: με ανδρόγυνο look στο κόκκινο χαλί

Chloë Moretz: με ανδρόγυνο look στο κόκκινο χαλί

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παρευρέθηκε στην παρουσίαση της ταινίας «Kick-Ass 2» στο Λονδίνο φορώντας Viktor & Rolf κουστούμι.

 

Η Chloë Moretz είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood όσον αφορά στο στυλ. Μπορεί ακόμη μερικοί οίκοι να μην της δίνουν ρούχα πριν κλείσει τα είκοσι της χρόνια (για να μην επηρεάσουν το αγοραστικό target group τους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας), όμως, η δεκαεξάχρονη Chloë είναι από τις πιο καλοντυμένες έφηβες της διεθνούς showbiz, ενώ είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα αποτελέσει σίγουρα μούσα πολλών οίκων.

Χθες παρευρέθηκε στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Claridges στην παρουσίαση της ταινίας «Kick-Ass 2» που πρωταγωνιστεί. Για αυτήν την «περίπου red carpet» εμφάνισή της επέλεξε ένα ανδρόγυνο look συνδυάζοντας ένα ριγέ κουστούμι από την Viktor & Rolf resort 2014 συλλογή με ένα λευκό top και Chanel Mary Jane παπούτσια.

Χωρίς σχεδόν καθόλου μακιγιάζ και με μαλλιά αφημένα κάτω η Chloë κατόρθωσε να διατηρήσει μια νεανικότητα και μια φρεσκάδα σε μια εμφάνιση που με κολλημένα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια θα ήταν πολύ πιο δραματική. Μας αρέσει που προσαρμόζει όλα τα outfits στο πνεύμα της ηλικίας της.

Διαβάστε επίσης:

Jacquelyn Jablonski: μονοχρωμία στo street style

Tilda Swinton: η βασίλισσα του red carpet επέστρεψε

Chloë Moretz: με αέρα από παλιό Hollywood σε ρόλο μοντέλου