Πώς «την είπε» στη Μέρκελ ο Karl Legerfeld για την εμφάνισή της

Πώς «την είπε» στη Μέρκελ ο Karl Legerfeld για την εμφάνισή της

Με… στυλ και τακτ! 

Η Άγκελα Μέρκελ είναι αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή γυναίκα της Ευρώπης και αν μη τι άλλο είναι συνηθισμένη στην κριτική. Ωστόσο, τα σχόλια που γίνονται γύρω από το όνομά της έχουν να κάνουν με τις οικονομικές πολιτικές της και όχι με την εμφάνισή της και τα ρούχα της.

Παρολαυτά, ο εκκεντρικός σχεδιαστής Karl Legerfeld, είπε πως η Καγκελάριος θα έπρεπε να ντύνεται «σύμφωνα με τις ειδικές διαστάσεις της». Μήπως, την αποκάλεσε χοντρή ή μας φάνηκε;

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel, επέκρινε το στυλ της Άνγκελα Μέρκελ με αφορμή το παντελόνι που φορούσε σε συνάντηση που είχε η Καγκελάριος με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, το Ιούνιο.

Ο Karl Legerfeld είπε στο γερμανικό περιοδικό Focus: «Η κυρία Μέρκελ (θα έπρεπε να ντύνεται) σύμφωνα με τις ειδικές αναλογίες της. (Όταν φωτογραφήθηκε με τον Ομπάμα), οι αναλογίες της ήταν κακές. Το παντελόνι ήταν πολύ μακρύ».

Η Άνγκελα Μέρκελ είναι το… τελευταίο θύμα της καυστικής γλώσσας του Karl Legerfeld, αφού έχει «πιάσει στο στόμα του» την Adele, την Pipa Middleton και την Μισέλ Ομπάμα.

Τον Φεβρουάριο του 2012 είχε αποκαλέσει την Adele «λίγο χοντρή» ενώ ταυτόχρονα εξήρε το «υπέροχο πρόσωπο και την θεϊκή φωνή» της.

Ο σχεδιαστής για την Pippa Midleton είχε πει πως πρέπει να την «δείχνουν μόνο από πίσω» ενώ πιο πρόσφατα σχολίασε το κούρεμα της Μισέλ Ομπάμα λέγοντας «Ειλικρινά, η φράντζα ήταν κακή ιδέα».

Διαβάστε επίσης:

Η Scarlett Johansson ανακηρύχτηκε «Σύγχρονη Marilyn»

H Penelope Cruz σκηνοθετεί και σχεδιάζει για την Agent Provocateur (hot video)