Jourdan, Alexa & Rosie: 3 μοντέλα στο κόκκινο χαλί των βραβείων GQ

Jourdan, Alexa & Rosie: 3 μοντέλα στο κόκκινο χαλί των βραβείων GQ

Oι Jourdan Dunn, Alexa Chung και Rosie Huntington-Whiteley περπάτησαν στο κόκκινο χαλί την βραδιά της απονομής των βραβείων της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού GQ.

 

Πλήθος fashion κόσμου παρευρέθηκε προχθές το βράδυ στο Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου για την απονομή των βραβείων Άνδρες της Χρονιάς της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού GQ, όμως, την δική μας προσοχή κέντρισαν τρία μοντέλα που με τις σιλουέτες τους τράβηξαν τα βλέμματα.

Η Jourdan Dunn περπάτησε στο κόκκινο χαλί λες και ήταν πασαρέλα και μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων φορώντας μια δημιουργία από τη φθινοπωρινή 2013 Hugo Boss συλλογή σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αν και η συγκεκριμένη εμφάνιση φλερτάρει επικίνδυνα με το άκομψα προκλητική, καθώς το ντεκολτέ είναι αρκετά αποκαλυπτικό για μια γυναίκα με τόσο μεγάλο στήθος, η αυτοπεποίθηση της Dunn και το γεγονός πως είναι συμφιλιωμένη με το sex appeal της συγχωρούν όποια νότα κακοντυμένου (σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα συγχωρούσαμε την Heidi Klum, που δεν σταματά να δείχνει σάρκα, αλλά η Jourdan δεν το συνηθίζει).

Η Βρετανίδα μοντέλο και τηλεπερσόνα Alexa Chung φόρεσε ένα top με ασορτί φούστα σε μεταλλική απόχρωση από την Carven συλλογή της σεζόν που διανύουμε σε συνδυασμό με μαύρες γόβες και μια clutch τσάντα σε σχήμα μπουκαλιού του αρώματος No. 5 από την resort 2014 Chanel collection. Λάθος επιλογή ρούχων και styling για τα εν λόγω βραβεία κατά τη γνώμη μας.

Τέλος, η καλλονή Rosie Huntington-Whiteley απελευθέρωσε όλη τη λάγνα ομορφιά της στο red carpet φορώντας μια λευκή Versace δημιουργία της φθινοπωρινής 2013 συλλογή σε συνδυασμό με Christian Louboutin γόβες. Ο ορισμός της αποπλάνησης ή αλλιώς πως μπορείς να κάνεις μια απλή PVC δημιουργία να «πουλήσει» στο red carpet.

Διαβάστε επίσης:

Joan, Erin & Coco: 3 top models στο κόκκινο χαλί των MTV

Rosie Huntington-Whiteley: ανεπιτήδευτα hot με ολόσωμη φόρμα

Η Alessandra Ambrosio με ombre πουκάμισο