Kate Middleton: πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του διαδόχου

Kate Middleton: πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του διαδόχου

Η Δούκισσα του Cambridge έκανε την πρώτη της formal εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της, πρίγκιπα Γεωργίου, και ίσως την πιο αστραφτερή που έχει κάνει μέχρι τώρα.

 

Ούτε δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, πρίγκιπα Γεώργιου, η Δούκισσα του Cambridge Catherine, ή αν προτιμάτε Kate Middletton, κλήθηκε να κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε black tie event και τα κατάφερε πολύ καλά.

Φόρεσε μια custom made δημιουργία γεμάτη παγιέτες της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham (στο παρελθόν την έχει βγάλει ασπροπρόσωπη) με αστραφτερά Jimmy Choo δεκατετράποντα παπούτσια και περπάτησε στο κόκκινο χαλί του «The Tusk Conservation Awards» στο The Royal Society του Λονδίνου μαζί με τον σύζυγό της Δούκα του Cambridge, πρίγκιπα William.

Αν και περιμέναμε με ανυπομονησία την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate μετά τον τοκετό, αυτή δεν μας εντυπωσίασε (σε καμία περίπτωση δεν είναι μια κακή εμφάνιση), όμως τα ελαφρυντικά υπέρ της είναι πολλά. Ακόμη η εγκυμοσύνη είναι πολύ πρόσφατη, εκείνη θηλάζει και χρειαζόταν ένα φόρεμα που θα έκρυβε τα όποια ψεγάδια. Αυτό η εν λόγω δημιουργία της Jenny Packham το καταφέρνει πολύ καλά. Το 40s, ρετρό στυλ του φορέματος σε συνδυασμό με τις αμέτρητες παγιέτες δεν αφήνουν το βλέμμα να επικεντρωθεί σε λεπτομέρειες και καλύπτουν άψογα τις ατέλειες. Ίσως τελικά αυτό που θα έκανε αυτό το look εντυπωσιακό θα ήταν ένα διαφορετικό χτένισμα. Ένα πιάσιμο ψηλά, θα άφηνε τις παγιέτες να λάμψουν σε όλο τους το μεγαλείο και θα έκανε όλο το look λίγο πιο ανάλαφρο και όχι τόσο βαρύ.