Βίκυ Καγιά: Τρεις εμφανίσεις της που αξίζει να… αντιγράψετε!

Βίκυ Καγιά: Τρεις εμφανίσεις της που αξίζει να… αντιγράψετε!

Η Βίκυ ξέρει να παίζει με τις τάσεις αλλά και να είναι ταυτόχρονα πάντα stylish

Bίκυ Καγιά. Το όμορφο μοντέλο ξέρει να παίζει με τις τάσεις και να δημιουργεί stylish σύνολα για κάθε περίσταση. Είναι γνωστό ότι η Βίκυ είναι οπαδός των απλών και σικάτων γραμμών. Κάθε φορά που την βλέπουμε σε επίσημες εμφανίσεις της την θαυμάζουμε και για αυτόν ακριβώς το λόγο συγκεντρώσαμε τρεις από τις πιο κομψές στιγμές της! Πάμε να αναλύσουμε τα outfits και να κλέψουμε ιδέες:


1. Στην πρώτη φωτό, η Βίκυ για την πρεμιέρα της ταινίας Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα, επέλεξε απλές αυστηρές γραμμές σε ασπρόμαυρο φόντο. Το στενό μαύρο παντελόνι ανέδειξε το super κορμί της, τη στιγμή που το λευκό φώτισε το πρόσωπό της. Σωστή η επιλογή του κόκκινου κραγιόν, το οποίο και έσπασε σωστά τη μονοτονία του ασπρόμαυρου. Απλό=κομψό!


2. Στη δεύτερη φωτό, βλέπουμε τη Βίκυ στο πάρτι της σχολής της. Κούκλα μέσα στο τρίχρωμο φόρεμά της, το οποίο δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Μεγάλο like στα ψηλοτάκουνά της, καθώς και στο σκούρο μπορντό κραγιόν της


3. Στην τρίτη και τελευταία της εμφάνιση, το όμορφο μοντέλο πόνταρε στη διαχρονική αξία του μαύρου. Εκπληκτικό το παλτό της, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της! Μας αρέσει για το χειμώνα το total black. Σωστή η επιλογή της γκρι μπλούζας. Chic όπως πάντα!

Διαβάστε ακόμα

Βρες το τέλειο δερμάτινο jacket, για το δικό σου στυλ, με τη βοήθεια των star!

Μενεγάκη-Σκορδά vs Πετρουλάκη-Μπουλέ: «Μάχη» σε ασπρόμαυρο φόντο. Ποια κέρδισε;