Blake Lively: με παριζιάνικο αέρα (αλλά χωρίς μέτρο)

Blake Lively: με παριζιάνικο αέρα (αλλά χωρίς μέτρο)

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να ντυθεί σαν γνήσια Παριζιάνα κατά την παραμονή της στο Παρίσι αλλά κάπου στη διαδρομή το έχασε.

Μπορεί το «Gossip Girl» να αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν για την Blake Lively, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι πρόσωπο του οίκου Gucci, ενώ πρόσφατα ανακηρύχτηκε πρέσβειρα της L'Oreal.

Για αυτό το λόγο, για την επίσημη δηλαδή ανακοίνωση της συνεργασία της με τη L'Oreal, η Blake βρέθηκε στο Παρίσι, όπου και εντοπίστηκε να βγαίνει από το ξενοδοχείο Shangri-La χθες το απόγευμα με ένα look που είχε παρισινές αναφορές, αλλά ήταν λίγο too much για την αισθητική μας. Συνδύασε υπέροχα κομμάτια που όμως όλα μαζί έκαναν περισσότερο φασαρία από όσο μας αρέσει. Ένα Étoile Isabel Marant πουλόβερ συνδυάστηκε με ένα παντελόνι από την ίδια συλλογή, Christian Louboutin «Gine» loafers, Chanel γυαλιά ηλίου και μια Chanel «Boy» τσάντα. Παρόλο που το εν λόγω outfit είχε μια γοητεία σχολιαροκόριτσου και μια δόση πλάκας, νομίζουμε πως με ένα μαύρο skinny παντελόνι η Blake θα ήταν περισσότερο chic.

Διαβάστε επίσης:

Rosie Huntington-Whiteley: με seventies διάθεση στην California

Alexa Chung: με vintage αναφορές στη Νέα Υόρκη