Νομικού vs Σκορδά: Ποια φόρεσε καλύτερα τις μαύρες knee-high boots;

Νομικού vs Σκορδά: Ποια φόρεσε καλύτερα τις μαύρες knee-high boots;

Οι μπότες πάνω από το γόνατο στο μικροσκόπιο

Ένα από τα πιο hot trends της σεζόν, είναι και οι μπότες πάνω από το γόνατο ή αλλιώς knee-high boots. Το trend αυτό είναι λιγάκι... παγίδα, μιας και για να μπορέσεις να το αναδείξεις θα πρέπει να διαθέτεις αδύνατα και ψηλά πόδια. Μην το τολμήσετε αν το... ύψος δεν είναι το ατού σας!


Δύο Ελληνίδες star, η Δούκισσα Νομικού και η Φαίη Σκορδά το αποθέωσαν. Η Φαίη σε έξοδό της στο Shamone, επέλεξε ένα μαύρο κομψό φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με ένα μαύρο απλό blazer και τις αγαπημένες της μπότες. Σωστή η απουσία αξεσουάρ. Το μαύρο σε πρώτο πλάνο! Η Δούκισσα από την άλλη, πήγε να δει την παράσταση Dralion στο ΟΑΚΑ. Τι επέλεξε; Total black outfit. Μας αρέσει πολύ το Ζara φόρεμά της, το οποίο και συνδύασε με τις τέλειες suede Casadei μπότες. Σωστή και η επιλογή του δερμάτινου Alexander McQueen jacket της.


Ποια μας άρεσε περισσότερο; Και οι δύο ήταν κούκλες μέσα στα μαύρα outfits τους. Όσο για τις knee-high boots; Η αλήθεια είναι ότι προτιμάμε της Δούκισσας, για έναν λόγο. Αγκαλιάζουν καλύτερα το πόδι. Όπως και να έχει και οι δύο ήταν θεές!

Διαβάστε ακόμα

Δέσποινα Βανδή: Όλα τα hot trends σε μία μόνο εμφάνιση, αντιγράψτε την!

Έλενα Παπαβασιλείου: Αντιγράψτε το cool outfit της!