Lady Gaga: δύο extravagant εμφανίσεις στο Λονδίνο

Lady Gaga: δύο extravagant εμφανίσεις στο Λονδίνο

Η Lady Gaga πιστή στο Gagaland look επέλεξε δύο outfits με μπόλικη υπερβολή και κυκλοφόρησε στη βρετανική πρωτεύουσα.

 

Πλέον όταν μιλάμε για την Lady Gaga όσον αφορά στο στυλ της, δεν αναφερόμαστε στο κατά πόσο είναι chic ή όχι. Οι περισσότερες των εμφανίσεών της είναι θεατρικές, με μπόλικη δόση υπερβολής και φυσικά και δεν αποτελούν παράδειγμα για τους υπολοίπους. Είναι, όμως, κομμάτι του lifestyle της, του τρόπου που διαχειρίζεται την εικόνα της.

Στην Gagaland, λοιπόν, η Mother Monster εμφανίστηκε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα ITV studios πριν λίγες ημέρες φορώντας ένα total look από την ανοιξιάτικη 2014 Louis Vuitton συλλογή. Με πολλές αναφορές στην ιέρεια της μουσικής Cher η Gagaloo φόρεσε το headpiece και τις Vuitton διαφάνειες και προκάλεσε τα βλέμματα.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Δυο ημέρες πριν φόρεσε ένα παλτό-φόρεμα από την pre-fall 2013 συλλογή του οίκου Alexander McQueen σε συνδυασμό με την «Heroine» τσάντα από την ανοιξιάτικη McQueen συλλογή και ψηλές δερμάτινες «Puritan» μπότες από την pre-fall 2013 συλλογή. Μια μάσκα και ένα καπέλο με την υπογραφή του Philip Treacy συμπλήρωσαν το δραματικό Gaga look (δημοσιεύματα ανέφεραν πως ντύθηκε έτσι θέλοντας να θρηνήσει τον σκύλο της που απεβίωσε), που νομίζουμε πως ήταν πιο Gaga από το προηγούμενο.

Διαβάστε επίσης:

Rosie Huntington-Whiteley: με seventies διάθεση στην California

Blake Lively: με παριζιάνικο αέρα (αλλά χωρίς μέτρο)