MTV Europe Music Awards: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς

MTV Europe Music Awards: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς

Τι φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί του event;

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε, στο Άμστερνταμ, η τελετή απονομής των MTV Europe Music Awards 2013. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πολλοί ήταν οι διάσημοι που παραβρέθηκαν στο event αν και για να είμαστε ειλικρινείς, οι εμφανίσεις τους, ως επί το πλείστον, δεν μας εντυπωσίασαν. Ας δούμε ποιες διάσημες κυρίες ξεχωρίσαμε για τις καλόγουστες ενδυματολογικές επιλογές τους, και ποιες μας έβαλαν σε σκέψη με τις –όχι και τόσο καλές- εμφανίσεις τους.

Οι Καλοντυμένες

Katy Perry
Μία –μάλλον συντηρητική, για τα γούστα της- εμφάνιση, με bodycon dress του Zac Posen σε aqua απόχρωση έκανε η νεαρή τραγουδίστρια. Η σταρ συνδύασε το φόρεμά της με ψηλοτάκουνες, nude πλατφόρμες Charlotte Olympia.

Rita Ora
Επίσης γνωστή για τις εκκεντρικές επιλογές της, η τραγουδίστρια προτίμησε, αυτή την φορά, να κλέψει την παράσταση με το μίνιμαλ, βραδινό, μαύρο φόρεμα του οίκου Calvin Klein.

Cher Lloyd
Ένα ακόμα bodycon φόρεμα στο κόκκινο χαλί που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτό της νεαρής σταρ της Disney, με Art Deco print. Η Cole συνδύασε το φόρεμά της με χοντρό καλσόν και biker boots.

Οι Κακοντυμένες
Miley Cyrus
Η μεγάλη σταρ της βραδιάς απογοήτευσε, για μία ακόμα φορά, με τις ενδυματολογικές της επιλογές, με το υπέρ- αποκαλυπτικό, υπέρ- printed φόρεμά της, του brand NY Vintage το οποίο, σαν να μην έφτανε από μόνο του, συνδύασε με checkerboard, peep toe μπότες, Tom Ford

Ellie Goulding
Η νεαρή τραγουδίστρια απογοήτευσε για την all black επιλογή της αφού το φόρεμα από δαντέλα, του οίκου Dolce & Gabbana, δεν την κολάκευε ιδιαίτερα.

Eva Simons
Ούτε καν θέλουμε να σκεφτούμε τι μπορεί να είχε στο μυαλό της η τραγουδίστρια- μουσικός από την Ολλανδία, όταν επέλεγε το περίεργο, αυτό, printed outfit για την λαμπερή βραδιά.

Διαβάστε ακόμα:
5 αγαπημένες καλλονές έκαναν τις καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας
Taylor Swift at CMA Awards 13: Εκθαμβωτική μέσα στην κατακόκκινη Elie Saab τουαλέτα της
Evan Rachel Wood & Amy Adams: θριάμβευσαν με Gucci