Anja Rubik: με πουά Saint Laurent στη Νέα Υόρκη

Anja Rubik: με πουά Saint Laurent στη Νέα Υόρκη

Την προηγούμενη εβδομάδα το top model Anja Rubik φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Mandela» φορώντας μια χειμωνιάτικη Saint Laurent δημιουργία.

 

Πριν λίγες ημέρες η ταινία «Mandela: Long Walk to Freedom» έκανε πρεμιέρα στο Lincoln center της Νέας Υόρκης και ανάμεσα στο πλήθος των celebrities που παρευρέθηκαν σε αυτό το event ήταν και το πολωνικής καταγωγής μοντέλο Anja Rubik συνοδευόμενο από τον σύζυγό της Sasha Knezevic.

H καλλονή Rubik, που πριν περίπου ένα μήνα φόρεσε μια Elie Saab haute couture δημιουργία και μας άφησε άφωνους, για αυτήν της την εμφάνιση εμπιστεύτηκε τη συλλογή του Hedi Slimane για τον Saint Laurent. Σαν μια νέας κοπής ηρωίδα του Jean-Luc Godard η Anja φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και πουά διαφάνεια από την Saint Laurent φθινοπωρινή 2013 συλλογή σε συνδυασμό με πουά καλσόν και μαύρες γόβες. Μακιγιάζ με έμφαση στα σκούρα βαμμένα μάτια και μαλλιά αφημένα κάτω ολοκλήρωσαν το look της Anja. Μια femme fatale με ένα parisian chic twist.

Διαβάστε επίσης:

Tilda Swinton: η απόλυτη μούσα του maison Chanel