Πού πας έτσι; Η star νίκησε το κρύο, αλλά σκότωσε τη μόδα!

Πού πας έτσι; Η star νίκησε το κρύο, αλλά σκότωσε τη μόδα!

Και συνεχίζει τις αποτυχημένες εμφανίσεις. Ουπς!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η 23χρονη Rita Ora δεν είναι από τις μεγάλες μας αδυναμίες! Από πλευράς μουσικού ταλέντου δεν έχουμε δει πολλά, αλλά για να της έκανε συμβόλαιο ο Jay Z κάτι θα ξέρει... Μουσικά θα την κρίνει η ιστορία, αλλά για το στιλ της μπορούμε να μιλήσουμε εμείς!

Η γεννημένη στο Λονδίνο Rita λατρεύει το mix&match. Κάποιος πρέπει να την ενημερώσει, όμως, πως πρόκειται για επικίνδυνη τάση, αν δεν ξέρεις σωστά τη μόδα ή αν ο στιλίστας σου δεν είναι συνεχώς δίπλα! Η Rita λατρεύει ακόμη τις πολύχρωμες εμφανίσεις και με πολύ επιμονή αντιγράφει το στιλ της Rihanna. Αυτό κι αν είναι δύσκολη αποστολή! Το αποτέλεσμα είναι να πραγματοποιεί εμφανίσεις αμφιβόλου αισθητικής....όπως έγινε και στη τελευταία της εμφάνιση, στο Λονδίνο, που απέδειξε ότι στο ντύσιμο δεν μπορείς πάντα να είσαι και πρακτικός και κομψός!

Για να προστατευτεί από το κρύο συνδύασε εμπνευσμένο από το διάστημα σακάκι σε ασημί και πράσινο, άσπρο πουκάμισο, φαρδύ παντελόνι με καφέ prints, μπεζ μπότες και μια λευκή γούνα που σχεδόν την έκρυβε ολόκληρη.

Μην το τολμήσετε στο σπίτι... ή σε κανέναν άλλον χώρο!