Αυτή τη φορά η Nicole Richie το έκανε στ' αλήθεια: Έβαψε τα μαλλιά της λιλά

Αυτή τη φορά η Nicole Richie το έκανε στ' αλήθεια: Έβαψε τα μαλλιά της λιλά

Ήθελε απλά να μας τεστάρει

Πριν κάμποσες μέρες, το απόλυτο style icon του Hollywood ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram που την έδειχνε να πλασάρει ένα μακρύ καρέ μαλλί σε λιλά απόχρωση, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Η Nichole Richie ξεγέλασε ακόμη και τους πιο έμπειρους fashion και beauty editors σε ολόκληρο το Internet με την Instagram pic της την οποία είχε επεξεργαστεί πολύ προσεκτικά στο photoshop. Όλοι πιστέψαμε πως ήταν αληθινοί και μόλις μας ανακοίνωσε ότι δεν ήταν παρά ένα παιχνίδι με το photoshop, πολύ στενοχωρηθήκαμε! Τα σχόλια βροχή, για το ότι εκείνη θα έπρεπε τελικά να το τολμήσει μιας και της πηγαίνει τόσο μα τόσο πολύ. H Nicole γελούσε.

Screen Shot 2014-03-03 at 10.54.53 PM

Σήμερα, πριν λίγο δηλαδή η σταρ πόσταρε άλλη μία φωτοηγραφία που την δείχνει με λιλά μαλλιά. Αυτή τη φορά χωρίς photoshop, μιας και είναι κοντινή, ενώ προηγήθηκε και μακρινή φωτό με βραδινή ενδυμασία. Μάλλον η πρώτη φωτό, ήταν δοκιμή για να δει την αντίδραση του κοινού και αν πράγματι της ταιριάζει σαν χρώμα. To feedback ήταν κάτι παραπάνω από θετικό και έτσι το τόλμησε, αυτή τη φορά στ' αλήθεια.

Πόσα ροζ και λιλά μαλλιά έχουμε να δούμε άραγε τις επόμενες μέρες;

Διαβάστε ακόμη:

Δε θα το πιστεύετε: Δείτε πώς ήταν οι φιλενάδες Kim Kardashian και Nicole Richie στα 13!

Έφτασε τα 40 κιλά: H star αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με την ανορεξία