Amal Alamuddin: Το κορίτσι του George Clooney αγαπάει τα statement αξεσουάρ

Amal Alamuddin: Το κορίτσι του George Clooney αγαπάει τα statement αξεσουάρ

Οι εμφανίσεις της πανέμορφης δικηγόρου που μας εντυπωσίασαν

Ο αρραβώνας της με τον George Clooney τον περασμένο Απρίλιο σίγουρα κατέστησε την Amal Alamuddin ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της showbiz αλλά και αντικείμενο ενδιαφέροντος των paparazzi που περιμένουν να απαθανατίσουν την μελαχρινή καλλονή με κάθε ευκαιρία.

Η ίδια, αντί να πανικοβληθεί, επέλεξε να κυκλοφορεί όσο πιο στυλάτη γίνεται, με το ένα statement outfit να διαδέχεται το άλλο. Δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσει κανείς με μία λέξη το στυλ της όμορφης δικηγόρου αφού, την μία στιγμή εμφανίζεται ντυμένη συντηρητικά (σε πλήρη αρμονία με την επαγγελματική της ιδιότητα), με καλοραμμένα ταγιέρ και, την επόμενη, δεν διστάζει να φωτογραφηθεί φορώντας t- shirt σε neon απόχρωση, με ιδιαίτερες στάμπες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Amal δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς να φορέσει ένα statement κομμάτι- ενίοτε και δύο.

Η μέλλουσα κυρία Clooney αγαπάει τα tailored σακάκια, τις υπερμεγέθεις τσάντες, αλλά και την άνεση που προσφέρουν τα boyfriend jeans και τα t- shirts. Πιο πολυσυζητημένη λεπτομέρεια, μέχρι στιγμής, υπήρξε το ζευγάρι από αταίριαστα παπούτσια (διαφορετικού χρώματος) με τα οποία συνδύασε το μίνι, ροζ φόρεμά της. Μάλιστα, η Amal φαίνεται να έχει αδυναμία στα παπούτσια τα οποία, όσο πιο εκκεντρικά είναι, τόσο πιο μίνιμαλ επιλογές κάνει στην υπόλοιπη εμφάνισή της. Πάντα προσθέτοντας μία χρωματιστή νότα στο κάθε outfit, η εντυπωσιακή δικηγόρος αγαπάει πολύ τις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τα άνετα basics της, τα μεγάλα γυαλιά ηλίου, καθώς και τα (όχι απαραίτητα πολύτιμα) κοσμήματα, με τα οποία δίνει τα απαραίτητα funky twists ακόμα και στο πιο απλό outfit.

Διαβάστε ακόμα:
Μάθαμε πώς «έριξε» ο George Clooney την Amal: Τον είχαμε για πιο ευφάνταστο!
Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πήρε στην Amal Alamuddin ο George Clooney