Η Blake Lively και η ενήλικη εκδοχή της σαλοπέτας

Η Blake Lively και η ενήλικη εκδοχή της σαλοπέτας

Η star ξέχασε για λίγο τα glamorous φορέματα για το κόκκινο χαλί, και εμφανίστηκε relaxed και chic στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η Blake Lively είναι, αναμφίβολα, από τις stars που οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Και στον ελεύθερό της χρόνο, όμως, η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, έχει τον τρόπο να μας απασχολεί με τις off- duty εμφανίσεις της, οι οποίες αποδεικνύουν, ότι το στυλ είναι κάτι που η όμορφη ηθοποιός έχει έμφυτο. Την 26χρονη σταρ ο φωτογραφικός φακός των paparazzi συνέλαβε, την Τρίτη, στους δρόμους του Soho με ένα outfit που έκανε εντύπωση.

lively mesa

Η Lively επέλεξε ένα κομμάτι- σήμα κατατεθέν της παιδικής γκαρνταρόμπας: την σαλοπέτα. Μπορεί το συγκεκριμένο fashion item, φέτος, να είναι ό,τι πιο hot, η αλήθεια, όμως, είναι ότι πρόκειται για ένα «δύσκολο» κομμάτι, αφού οι συνδυασμοί στην ενήλικη εκδοχή του μπορεί να αποδειχθούν επίφοβοι. Η ξανθιά ηθοποιός συνδύασε την δική της σαλοπέτα, που είναι του label Rag & Bone, με ένα απλό, λευκό t- shirt και σοφιστικέ brogues. Κινούμενη στην χρωματική παλέτα του λευκού και του μαύρου, η «Serena» κράτησε άψογα τις ισορροπίες μεταξύ ανδρόγυνου στυλ και αβίαστης θηλυκότητας ενώ, η crossbody τσάντα της ολοκλήρωσε υποδειγματικά το look. «Το στυλ μου πάντα αλλάζει και πάντα εξελίσσεται», είπε η ίδια, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, στο κόκκινο χαλί των βραβείων της Ένωσης Αμερικανών Σχεδιαστών και, με αυτή της την εμφάνιση, το αποδεικνύει περίτρανα.

Διαβάστε ακόμα:
Stuart Weitzman Nudist: Αυτά είναι τα αγαπημένα σανδάλια των celebrities
Airport Chic: Η Blake Lively αγγίζει την τελειότητα