Ήταν μία καλή εβδομάδα για τις εμφανίσεις της Victoria Beckham

Ήταν μία καλή εβδομάδα για τις εμφανίσεις της Victoria Beckham

Η superstar στους δρόμους της Νέας Υόρκης με κομμάτια από την συλλογή της

Η Victoria Beckham είναι μία «έξυπνη» fashionista. Χρησιμοποιώντας την φήμη της, καταφέρνει, κάθε φορά, να είναι η καλύτερη πρέσβειρα του label της και, η εβδομάδα που μόλις τελείωσε, είναι η καλύτερη απόδειξη. Η διάσημη σχεδιάστρια έδειξε, σε όλο τον κόσμο, τα καλύτερα κομμάτια της Pre- Spring συλλογής της, για το 2015, κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της στη Νέα Υόρκη.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Μεγάλου Μήλου, η Beckham φωτογραφήθηκε με απίστευτα chic outfit, συνδυάζοντας ένα κλασικό, αντρικό πουκάμισο με pencil φούστα με φλοράλ prints- πράγμα ασυνήθιστο, αφού η διάσημη Βρετανία προτιμάει τα μονόχρωμα outfits. Ένα τόσο ιδιαίτερο look δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με απόλυτα μίνιμαλ αξεσουάρ, όπως τα κλασικά Wayfarers, αλλά και τα nude ψηλοτάκουνα της σχεδιάστριας.


Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις υψηλές θερμοκρασίες του Μανχάταν, η Victoria έκανε μία ακόμη ιδιαίτερη εμφάνιση, με το κοραλί, μεσαίου μήκους φόρεμά της. Η σχεδιάστρια συνδύασε πρωτότυπα το κομμάτι, αποδεικνύοντας ότι, το total look, ακόμα και σε έντονα χρώματα, μπορεί να είναι cool. Η χοντρή αλυσίδα, στο πλάι του φορέματος, έδωσε το απαραίτητο edge στο look, το οποίο μας εντυπωσίασε, αφού η Beckham δεν δίστασε να βγει από την ζώνη ασφάλειάς της.

Μία μέρα αργότερα, το ίδιο, φλοράλ print της pencil φούστας της σχεδιάστριας, επανεμφανίστηκε, αυτή την φορά, σε ένα girlie φόρεμα. Παρά την τονισμένη μέση του, και το κλειστό ντεκολτέ της δημιουργίας, το έντονο σκίσιμο στην φούστα δίνει ένα πολύ μοντέρνο, πολύ θηλυκό twist.

Διαβάστε ακόμα:
Να ανησυχήσουμε; Η Victoria Beckham ξαναέπιασε το μικρόφωνο!
Wow: Πόσο κόστισε η εμφάνιση της Victoria Beckham στο Met Ball;