Η Olivia Palermo παντρεύτηκε και αυτό είναι το υπέροχο νυφικό της! (φωτο)

Η Olivia Palermo παντρεύτηκε και αυτό είναι το υπέροχο νυφικό της! (φωτο)

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της και είναι απλά πανέμορφη.

Το απόλυτο fashion icon μεγάλωσε και έγινε κυρία, για την ακρίβεια κυρία Huebl!

Οι φήμες επαληθεύτηκαν και η Olivia Palermo παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Johannes Huebl, μοντέλο στο επάγγελμα, μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε μια εντελώς σεμνή και μικρή τελετή, ανάμεσα σε λίγους φίλους και συγγενείς.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της αγαπημένης 28χρονης socialite με τον επί 6 περίπου χρόνια σύντροφό της, κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες και αν υπάρχει κάτι στο οποίο έμειναν οι fashionistas ανά τον κόσμο και ακόμα παραληρούν, αυτό είναι το νυφικό της.

Η Palermo απέφυγε την κλασική οδό και επέλεξε ένα νυφικό-φόρεμα 3 κομματιών, το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για αυτήν η Carolina Herrera. H εμφάνιση αποτελούνταν από ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι σε κρεμ χρώμα στολισμένο με φτερά στρουθοκαμήλου και λευκό σορτς το οποίο κάλυπτε μια υπέροχη, φουσκωτή φούστα από τούλι, με φλοράλ λεπτομέρειες.

Όσο για το «κάτι μπλε» της, η Olivia επέλεξε ένα ζευγάρι Manolo Blahniks σε cobalt blue χρώμα, τα οποία στόλιζαν διαμαντένιες, τετράγωνες αγκράφες στις μύτες. Αν το συγκεκριμένο σχέδιο σας θυμίζει κάτι, αυτό είναι γιατί πρόκειται για το ακριβώς ίδιο ζευγάρι με το οποίο παντρεύτηκε, έπειτα από σαράντα κύματα, τον «Big» η Carrie Bradshaw, στην πρώτη ταινία Sex & The City!

Η ίδια είπε στο site της: «Ήθελα το makeup να είναι ελαφρύ και φρέσκο και επικεντρωμένο στις βλεφαρίδες αλλά κρατώντας τα μάτια καθαρά. Τα μαλλιά μου ήταν πιασμένα σε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά, ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου looks».

Και βλέποντάς την έτσι απλή αλλά τόσο λαμπερή και σικάτη δίπλα στον σύζυγό της, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις το πόσο όμορφο ζευγάρι είναι. Να ζήσουν!

Διαβάστε επίσης:

H Olivia Palermo κρατάει, ήδη, την it- bag της επόμενης σεζόν

Μυστικά για τέλειο πιστολάκι από τον hairstylist της Olivia Palermo!