H Miranda Kerr κάνει μέχρι και τα Birkenstock να φαίνονται stylish

H Miranda Kerr κάνει μέχρι και τα Birkenstock να φαίνονται stylish

Το casual look του μοντέλου που ζηλέψαμε

Αν μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε σε κάτι, αυτό είναι ότι η Miranda Kerr μπορεί να υιοθετήσει οποιοδήποτε trend και να δείχνει υπέροχη. Είτε πρόκειται για double denim outfits, είτε για το μικρό, λευκό φόρεμα, είτε για άλλες τάσεις κατά καιρούς, η Kerr καταφέρνει και κάνει τις καλύτερες off- duty εμφανίσεις που έχουμε δει εδώ και καιρό. Το τελευταίο fashion item που έκανε το supermodel να φαίνεται απίστευτα chic δεν είναι άλλο από τα Birkenstock- ναι, μιλάμε για τις ορθοπεδικές παντόφλες που οι περισσότεροι κοροϊδεύαμε μέχρι πρόσφατα.

kerr mesa

Το αγαπημένο μας fashion icon εμφανίστηκε με ένα outfit σε casual ύφος, φορώντας τα διάσημα πέδιλα που, τον τελευταίο χρόνο, αγαπάνε ολοένα και περισσότερες fashionistas. Που οφείλεται, όμως, αυτή η αγάπη για τα άχαρα, αυτά, παπούτσια; Μα, φυσικά, στην δαιμόνια Phoebe Philo, διευθύντρια του οίκου Celine, η οποία παρουσίασε, στο show για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013, ένα ζευγάρι πέδιλα παρόμοια με τα Birkenstock- με την διαφορά ότι, αυτά, ήταν υπενδεδυμένα, εσωτερικά, με γούνα. Έκτοτε, δεν είναι λίγες οι στυλάτες κυρίες που προτιμούν τα απίστευτα βολικά πέδιλα, από τα κομψά ψηλοτάκουνα- και η Kerr δεν αποτελεί εξαίρεση.


Τα μαύρα της Birkenstock, λοιπόν, η Kerr συνδύασε με boyfriend jean με σκισίματα, και αμάνικο, πλεκτό cropped top, σε καθημερινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη. Από την εμφάνιση του Αγγέλου της Victoria's Secret δεν έλειπε, φυσικά, και μία statement day bag η λεοπάρ, δερμάτινη τσάντα του brand A.L.C. Απίστευτα cool αλλά και chic, η Kerr μας κέρδισε για μία ακόμα φορά.

Διαβάστε ακόμα:
Η Miranda Kerr στην Κύπρο με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της
Gentle Monster: Τα «it» γυαλιά ηλίου που φοράει κάθε στυλάτη celebrity αυτή την στιγμή