Statement jacket: Δείτε πώς το φόρεσε η Alexa Chung!

Statement jacket: Δείτε πώς το φόρεσε η Alexa Chung!

Η εμφάνιση της Βρετανίδας fashionista στη Νέα Υόρκη, μας διδάσκει ένα σημαντικό στυλιστικό μάθημα

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες -στυλιστικά- παρουσίες της showbiz και κάθε της εμφάνιση μας τραβάει την προσοχή αφού το relaxed, cool στυλ της είναι αξιοζήλευτο, αλλά και τόσο προσωπικό. Ο λόγος για την Alexa Chung, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να μας εντυπωσιάζει με τα διαφορετικά looks της. Η τελευταία της εμφάνιση, όμως, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εκτός από υπέροχη, έχει να μας διδάξει και κάτι σημαντικό σε σχέση με τις εμφανίσεις της φθινοπωρινής σεζόν.

Η Chung εμφανίστηκε, πιστή στο preppy στυλ που τόσο έχουμε αγαπήσει, με δερμάτινο, skinny παντελόνι σε μαύρο χρώμα, λευκό button-down πουκάμισο και oversized πανωφόρι με tartan print. Τι μαθαίνουμε από το look της αγαπημένης fashionista; Ότι ακόμα και το πιο απλό, casual outfit μπορεί να μεταμορφωθεί πλήρως, όταν συνδυάζεται με το κατάλληλο, statement πανωφόρι.

Alexa Chung Red Coat mesa

Το σταυρωτό, μάλλινο παλτό της Chung, είναι το κομμάτι που τραβάει όλη μας την προσοχή, και κάνει την εμφάνιση ενδιαφέρουσα, ενώ, ταυτόχρονα, χαρίζει την ζέστη και την θαλπωρή που αποζητούμε όταν ο υδράργυρος πέφτει. Άλλωστε, τις κρύες μέρες, το κατάλληλο πανωφόρι είναι η επένδυση που αξίζει να κάνουμε, προκειμένου να δείχνουμε πάντα καλοντυμένες. Το υπέροχο κομμάτι που επέλεξε η Βρετανίδα celebrity είναι από την Hilfiger Collection και μπορούμε να το βρούμε σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger σε όλο τον κόσμο.