Victoria Beckham: Τι κέρασε τους καλεσμένους της στο New York Fashion Week (photo);

Victoria Beckham: Τι κέρασε τους καλεσμένους της στο New York Fashion Week (photo);

Ο μπουφές της superstar σχεδιάστριας που πολλοί θα ζήλευαν

Μπορεί η εικόνα που πολλοί έχουν γι' αυτήν, να είναι αυτή της δυσπρόσιτης σταρ, αλλά η Victoria Beckham είναι κορίτσι με τρόπους και όταν έχει καλεσμένους, θα τους περιποιηθεί. Αυτό ακριβώς έκανε και στο backstage του show της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, την περασμένη Κυριακή.

Η superstar ήταν αυτή που «άνοιξε» την ημέρα, με το show της να είναι προγραμματισμένο για τις 10 το πρωί. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κεράσει τους ανθρώπους που δούλεψαν για την παρουσίαση της συλλογής της, αλλά και τους φίλους της, ένα λαχταριστό πρωινό; Γι' αυτό τον λόγο, όση ώρα τα μοντέλα προετοιμάζονταν για το show, στα παρασκήνια υπήρχε ένας πλούσιος μπουφές, τον οποίο χθες μας αποκάλυψε η διάσημη fashion blogger Garance Dore.

victoria mesa

«Μαρμελάδες μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου, κομμάτια από βούτυρο, βουνά από λιχουδιές και ένας barista από το διάσημο εστιατόριο Cypriani», ήταν, σύμφωνα με την fashion blogger οι λιχουδιές που η Victoria προσέφερε στους παρευρισκόμενους. Και εμείς που νομίζαμε ότι ο κόσμος της μόδας δεν τρώει...

Διαβάστε ακόμα:
Τι σχέση έχει η Angelina Jolie με το πιο άβολο trend της επόμενης Άνοιξης;
H Anna Wintour είναι άνθρωπος σαν όλους εμάς και έχουμε το βίντεο που το αποδεικνύει