Emma Ferrer: Η εγγονή της Audrey Hepburn, στο catwalk

Emma Ferrer: Η εγγονή της Audrey Hepburn, στο catwalk

Η 21χρονη φοιτήτρια, θα περπατήσει στην πασαρέλα του οίκου Lanvin

Τον περασμένο μήνα μόλις, που φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό Harper's Bazaar, ασχοληθήκαμε με την Emma Ferrer και τα πρώτα της βήματα στο modeling. Η όμορφη εγγονή της Audrey Hepburn, πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού στον Michael Avedon- εγγονό του θρυλικού φωτογράφου Richard Avedon. Το επόμενο εγχείρημα της 21χρονης στο modeling, δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της σε ένα fashion show- και, μάλιστα, όχι όποιο και όποιο. Πριν λίγο διαβάσαμε ότι η Ferrer θα περπατήσει, κατά την εβδομάδα μόδας του Παρισιού, στην πασαρέλα του οίκου Lanvin.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην New York Post, την πρόταση για την συμμετοχή της στο show, έκανε ο ίδιος ο διευθυντής του Lanvin, Alber Elbaz. «Έχω τόσο άγχος, όμως», αποκάλυψε η ίδια και συνέχισε, «Δεν λέω ότι είμαι διάσημη, αλλά ήταν ωραίο που κανείς δεν όρμηξε, μέχρι στιγμής, πάνω μου. Γιατί πραγματικά απόλαυσα να κάθομαι πίσω και να τους παρατηρώ όλους».

Η όμορφη μελαχρινή με τα iconic γονίδια δεν συνεργάζεται με κάποιο πρακτορείο modeling. Όπως εξήγησε η ίδια, την βρήκαν μέσω του πατέρα της, όταν ο Michael Avedon, μιλώντας με τους υπεύθυνους του περιοδικού, ανέφερε ότι, στον παππού του, άρεσε πολύ να φωτογραφίζει την Hepburn. «Στην αρχή δεν το πίστευα, γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Η γνωριμία μου με τον Michael βοήθησε πολύ. Ήταν πολύ αστείος και έπαιζε δυνατή μουσική», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιου fashion icon είναι εγγονή η όμορφη φοιτήτρια στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar;