Η Barbie του Karl Lagerfeld έκανε ρεκόρ πωλήσεων!

Η Barbie του Karl Lagerfeld έκανε ρεκόρ πωλήσεων!

Πόσα χρήματα έβγαλε το Net-a-Porter για την ήδη sold-out κούκλα του σχεδιαστή;

Η σεζόν Φθινόπωρο 2014, είναι σίγουρα η σεζόν της Barbie. Μετά την εξ' ολοκλήρου βασισμένη στη γνωστή κούκλα συλλογή για την Άνοιξη του 2015 του οίκου Moschino, η Barbie κλέβει και πάλι την παράσταση, αυτή τη φορά μεταμφιεσμένη ως άλλος Karl Lagerfeld! Η limited-edition κούκλα, που κοστίζει 200$(!) και ανέλαβε να διαθέσει το e-shop, Net-a-Porter, είναι ήδη sold out. Το υπέρογκο ποσό των 200.000 δολαρίων μέσα σε ένα μόλις πρωί κατάφερε να βγάλει το γνωστό online κατάστημα, πουλώντας 999 Karl Lagerfeld Barbies.

Η συλλεκτική κούκλα φορά ένα μαύρο jacket, λευκό πουκάμισο, μαύρο skinny τζιν, μαύρα ankle boots και γάντια, ενώ έχει λευκά μαλλιά και φορά τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά που ο Kaiser της μόδας, Karl, δεν αποχωρίζεται ποτέ, για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σχεδιαστή. Πού θα βρείτε μια Barbie-Lagerfeld; Μόνο στο eBay και θα την πληρώσετε πολύ πιο ακριβά, αφού η χαμηλότερη τιμή ξεκινά στα 900$ και υπάρχουν καταχωρήσεις που οι τιμές τους φτάνουν μέχρι και τα 3.500$! Εσείς θα δίνατε τόσα χρήματα για τη συλλεκτική αυτή Barbie;

Η Barbie του Karl δεν είναι το μοναδικό αντικείμενο που αποτέλεσε φετίχ για τους λάτρεις της μόδας, αφού τον Ιούλιο περισσότερες από 600 fashionistas ήταν στη λίστα αναμονής για να αγοράσουν το γούνινο μπρελόκ "Karlito" που δημιούργησε ο σχεδιαστής για τον οίκο Fendi.

Διαβάστε ακόμα

Πόσο κοστίζει η νέα τρύπια (!) τσάντα της Louis Vuitton;

Η Cara Delevingne και oι Kardashians έκλεψαν τις εντυπώσεις στο show του οίκου Givenchy

Το τελευταίο ready-to-wear show του Jean Paul Gaultier