PANDORA Autumn/Winter 2014 Collection: Φθινοπωρινό ταξίδι στο δάσος!

PANDORA Autumn/Winter 2014 Collection: Φθινοπωρινό ταξίδι στο δάσος!

Το σύμπαν συνωμότησε και η PANDORA δημιούργησε μία από τις πιο όμορφες συλλογές... βγαλμένη από παραμύθι

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014 της PANDORA μας υποδέχεται με ένα ταξίδι ανακάλυψης που αγκαλιάζει λαμπερά φύλλα, μυστικά λουλούδια, ιριδίζουσες πέρλες με χρυσές εκρήξεις φωτός, αλλά και το μυστικό του νυχτερινού ουρανού, που αποδεικνύει περίτρανα τη συνεχή ερωτική σχέση της μόδας με τη φύση.


Η νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA σε προκαλεί για μια βόλτα μέσα σε ένα μαγεμένο και μυστηριώδες δάσος όπου όμορφα δέντρα και φύλλα λαμπυρίζουν από τις δροσερές σταγόνες που σχηματίζουν πολύτιμες πέτρες. Το σύμπαν συνωμότησε και η PANDORA δημιούργησε μία από τις πιο όμορφες συλλογές βγαλμένη σαν από παραμύθι, αφού οι σχεδιαστές της εμπνεύστηκαν ευφάνταστα κοσμήματα με γοητεία και μυστικισμό που προκαλεί μία αίσθηση απόκοσμου δέους για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τα λαμπερά φύλλα, κατασκευασμένα από μασίφ ασήμι με επίστρωση από κυβική ζιρκόνια, σε κάθε εκδοχή κοσμήματος PANDORA, θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα ένα διαχρονικό κομμάτι-κλειδί, που θα περάσει από γενιά σε γενιά.

Κοσμήματα που μοιάζουν με γλυπτά, συνδυασμοί που θυμίζουν το φυσικό κόσμο, μυστηριώδη μαγικά floral μοτίβα, λαμπερά λευκά μαργαριτάρια και μαγευτικό μαύρο σμάλτο με πολύτιμο ασήμι. Λεπτεπίλεπτη, όμορφη και θηλυκή είναι η φθινοπωρινή συλλογή που γοητεύει με μυστικά λουλουδένια σύμβολα, σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν από μασίφ ασήμι ή χρυσό 14k, κυβική ζιρκόνια και άλλα πολύτιμα υλικά.


Το PANDORA Night Blue Crystal set από μασίφ ασήμι 925 και μπλε κρύσταλλο είναι μία ακόμη λαμπερή προσθήκη στη συλλογή. Πρόκειται για κοσμήματα κοκτέιλ που αποκαλύπτουν το μυστήριο και το θαύμα του νυχτερινού ουρανού. Η σειρά περιλαμβάνει δαχτυλίδι, σκουλαρίκια και ένα κρεμαστό κόσμημα, όλα με βαθύ μπλε κρύσταλλο και περιμετρικά διακοσμημένο με ασήμι, μαγνητίζουν πολύπλευρα το φως, θυμίζοντας το μαγευτικό νυχτερινό ουρανό.


Το αποτέλεσμα της PANDORA Autumn/Winter Collection 2014, είναι μια εντυπωσιακή σειρά από γυναικεία δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, σύμβολα και μενταγιόν, τα οποία μπορεί να συλλέγει κανείς με την πάροδο του χρόνου και να δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα που συνδυάζουν το απόλυτα προσωπικό στυλ.

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr.

Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores