Η Olivia Palermo ξεκινά δικό της οίκο μόδας;

Η Olivia Palermo ξεκινά δικό της οίκο μόδας;

Η διάσημη fashionista μίλησε στο περιοδικό "The Edit", για τη μόδα, το γάμο της και μοιράστηκε στιλιστικές συμβουλές!

Μετά τη συνεργασία της με το γνωστό οίκο υποδημάτων, "Aquazzura" για τη συλλογή "Aquazzura x Olivia Palermo", φαίνεται πως η Olivia Palermo κάνει μικρά, αλλά σταθερά βήματα προς την ίδρυση ενός δικού της οίκου μόδας. "Θα μου άρεσε πολύ να ξεκινήσω το δικό μου οίκο, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω σταδιακά και όταν το timing είναι σωστό για να το κάνω, τότε θα το αποφασίσω", δήλωσε στο περιοδικό "The Edit". Ήδη, η ίδια έχει δική της πολύ επιτυχημένη ιστοσελίδα μόδας, με δικό της team να εργάζεται γι' αυτό μαζί με εκείνη, όμως ακόμη δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την επαγγελματική της επιτυχία. Είναι πολύ οργανωτική σαν χαρακτήρας και αυτό εφαρμόζει σε κάθε της project. Με τι είναι απόλυτα ικανοποιημένη; Μόνο μάλλον με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Johannes Huebl.

Το ασυνήθιστο outfit της για το γάμο της - ένα κασμιρένιο πουλόβερ, σορτς και μια φούστα από τούλι, όλα λευκά και όλα Carolina Herrera - ήταν γιατί η Palermo ήθελε να φορέσει κάτι που θα ξαναφορούσε στη ζωή της. "Είναι όλα κομμάτια που μπορώ να ξαναφορέσω αν το επιλέξω. Λατρεύω να φοράω ρούχα ξανά και ξανά".

Όσο για τις συμβουλές μόδας που έδωσε στις επίδοξες fashionistas; "Χρησιμοποίησε ένα ξυραφάκι σε μια μπλούζα αν ξεφτίζει, αφαιρεί τις κλωστούλες. Η ταινία διπλής όψεως είναι επίσης από τις αγαπημένες μου: αν είσαι έξω και σκιστεί η φούστα σου, μπορείς να τη φτιάξεις λιγάκι. Κράτα μαζί σου λίγο μακρύ νήμα - είναι πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που σπάσει ένα κολιέ. Α και αν θέλεις να σηκώσεις τα μανίκια σου και δεν στέκονται, σπρώξε τα προς τα πάνω με πολύ λεπτά λαστιχάκια για τα μαλλιά". Δείτε φωτογραφίες από το 60's editorial με την Olivia Palermo από το "The Edit", στην παραπάνω gallery!

Φωτογραφίες: Net-a-Porter

Διαβάστε ακόμα

Miranda Kerr: Πώς ήταν πριν γίνει διάσημη;

Fall Style: 10 τέλεια φθινοπωρινά κομμάτια κάτω από 50€

Γιατί επιστρέφει η Sarah Jessica Parker στο σπίτι της Carrie Bradshaw;