Η Penelope Cruz ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή! (photos)

Η Penelope Cruz ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή! (photos)

Το αμερικανικό περιοδικό Esquire τη χαρακτήρισε δικαίως την πιο σέξι γυναίκα για το 2014.

Η 40χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, πόζαρε με τα εσώρουχά της στο φακό του Esquire και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Η Penelope Cruz, "εκθρόνισε" την περσινή επιλογή του περιοδικού για την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, Scarlett Johansson και βρέθηκε στην κορυφή, κερδίζοντας ακόμα μια διάκριση για την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε μια όχι και τόσο αποκαλυπτική συνέντευξη που συνοδεύει το θέμα, η Ισπανίδα Cruz επιλέγει να μιλήσει περισσότερο για τη δουλειά της και όχι για το σύζυγό της Javier Bardem και τα δύο τους παιδιά, δηλώνοντας: "Αυτά είναι για εμάς". Μίλησε περισσότερο για τα επαγγελματικά της βήματα, λέγοντας πως η επαγγελματική της πορεία και τα ενδιαφέροντά της έχουν αλλάξει πολύ με τα χρόνια. "Μου δυσκόλευα λίγο τη ζωή, ειδικά στην εφηβεία και στα 20 μου. Είχα μια έφεση στο δράμα. Οι περισσότεροι έχουμε τότε, ειδικά οι καλλιτέχνες. Νιώθεις ότι σε δελεάζει το σκοτάδι. Τώρα δε μ’ ενδιαφέρει.", αναφέρει η Penelope, που το 2009 έγινε η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε με Oscar.

Η Cruz μαγεύει με το σεξαπίλ της στις φωτογραφίες του Esquire, όπου ποζάρει μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Η ίδια, έχοντας επιχειρηματικό μυαλό, έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό. Για δεύτερη χρονιά, η εκρηκτική Penelope Cruz συνεργάστηκε με την εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur, για τη δημιουργία της συλλογής "L'Agent by Agent Provocateur", μιας σειράς εσωρούχων που αποπνέουν τον αισθησιασμό της ηθοποιού. Τη συλλογή "L'Agent by Agent Provocateur" για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15, θα βρείτε αποκλειστικά στην Ελλάδα στα καταστήματα Palmers(www.palmers.gr).

Δείτε στην παραπάνω gallery όλες τις φωτογραφίες της πιο σέξι γυναίκας εν ζωή, Penelope Cruz, για το περιοδικό Esquire!

Διαβάστε ακόμα

Η συλλογή της Cara Delevingne για τον οίκο DKNY είναι επιτέλους εδώ!

10 στιλιστικά τρικ για να φαίνεσαι πιο λεπτή

Fall Style: 10 τέλεια φθινοπωρινά κομμάτια κάτω από 50€