Κάντε χώρο στην ντουλάπα: Οι φούστες είναι must για τη σεζόν!

Κάντε χώρο στην ντουλάπα: Οι φούστες είναι must για τη σεζόν!

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και συμβουλές για στυλάτους συνδυασμούς! 

Τον φετινό χειμώνα η φούστα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Οι προτάσεις πολλές, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα βρείτε τη γραμμή που κολακεύει το σώμα σας. Δυναμικά βγαίνει στο προσκήνιο η κοντή φούστα σε γραμμή Α, που φοριέται ιδανικά με ένα στενό πλεκτό πουλόβερ, ενώ και φέτος υπάρχει η θυλυκή και ψηλόμεση pencil, η κομψή επιλογή για ένα office look .

Φυσικά εξακολουθούν να κυριαρχούν και οι φαρδιές φούστες που σε συνδυασμό με στενά τοπ και μεσάτα σακάκια δίνουν έναν πιο ρετρό αέρα. Όσο για τα υφάσματα, οι φούστες του χειμώνα ειναι φτιαγμένες απο μπροκάρ , διαφάνειες, μαλλί,πολυτελή υφάσματα και το μεγάλο trend της σεζόν, δέρμα! Όσο για τα αξεσυοάρ με τα οποία θα τις συνδυάσετε, οι επιλογές παίζουν από γόβες στιλέτο μέχρι τα αγαπημένα σας sneakers και από μεγάλες χιαστί τσάντες μέχρι elegant clutches.

Extra tip: Τολμήστε τους πειραματισμούς και φορέστε από το πρωί την βραδυνή maxi φούστα με ένα μοντέρνο και σε μίνιμαλ κόψιμο τοπ.

Δείτε στην φωτογραφική μας gallery τις φούστες που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας αλλά και τα κομμάτια με τα οποία μπορείτε να τις συνδυάσετε!