10 tips για να φαίνεται το ντύσιμό σου πιο σοφιστικέ

10 tips για να φαίνεται το ντύσιμό σου πιο σοφιστικέ

Πώς να μετατρέψεις το στυλ σου από casual σε business-chic σε δέκα κινήσεις!

Δε χρειάζεται να ακολουθήσεις όλες τις νέες τάσεις της σεζόν για να είσαι πάντα in-style, χρειάζεται μόνο να εφαρμόσεις κάποιους βασικούς κανόνες που γνωρίζει κάθε γυναίκα με αναμφισβήτητη αίσθηση του στυλ. Αν προετοιμάζεσαι για μια επαγγελματική συνέντευξη ή ένα σημαντικό business meeting, ή ακόμη κι αν θες απλώς να δοκιμάσεις μια πιο ενήλικη προσέγγιση στο ντύσιμό σου, οι παρακάτω συμβουλές είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι!

1. Διάλεξε φορέματα με καθαρές γραμμές: Τίποτα δε δείχνει καλύτερα σε μια γυναίκα από ενα μονόχρωμο φόρεμα σε Α γραμμή.

2. Φόρεσε πιο ώριμα χρώματα: Σίγουρα τα έντονα χρώματα τραβούν τα βλέμματα, όμως τα neutrals, δηλαδή τα ουδέτερα χρώματα, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο σοβαρή

3. Μονοχρωμία: Μη φοβηθείς να συνδυάσεις το outfit σου με αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα, για ένα πιο ισορροπημένο look.

4. Εσύ έχεις στολή; Βρες τα ρούχα που σε βολεύουν και ταιριάζουν στο σωματότυπό σου και προσάρμοσέ τα στο επαγγελματικό στυλ. Με ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν σε ίσια γραμμή, ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια καθημερινή μαύρη τσάντα, ποτέ δεν θα αμφιβάλλεις για το ντύσιμό σου.

5. Δανείσου από την ανδρική γκαρνταρόμπα: Το business look που προσπαθείς να πετύχεις με μια pencil φούστα θα πετύχεις καλύτερα με ένα καλοφτιαγμένο deux-pieces κοστούμι.

styleheroine

(φωτογραφία: Style Heroine)

6. Φλατ παπούτσια: Ένα ζευγάρι καλής ποιότητας oxfords είναι χίλιες φορές καλύτερο από μια γόβα που δείχνει φθηνή.

7. Κάθε φορά που αμφιβάλλεις για το στυλ σου, διάλεξε το μαύρο χρώμα: Τι πιο chic, άλλωστε από ένα total black σύνολο, που συνδυάζεται με κόκκινο κραγιόν.

8. Less is more: Τα πολλά αξεσουάρ είναι εντυπωσιακά για μια βραδινή έξοδο, όμως στο καθημερινό ντύσιμο, όσο πιο λιτά, τόσο πιο καλά.

9. Αντί για μπλούζα, αγόρασε πουκάμισο: Θα μπορέσεις να το συνδυάσεις πιο εύκολα με όλα σου τα ρούχα και εάν το φορέσεις μέσα από μια δερμάτινη pencil φούστα, θα πετύχεις το τέλειο σοφιστικέ look.

10. Πειραματίσου, όμως με μέτρο: Μπορείς να δείχνεις κομψή ακόμη και όταν τολμήσεις κάτι διαφορετικό στο ντύσιμό σου. Πώς θα το καταφέρεις; Για παράδειγμα, αν διαλέξεις να φορέσεις ένα φόρεμα με έντονα prints, φρόντισε να το συνδυάσεις με παπούτσια και αξεσουάρ σε ουδέτερους τόνους και ένα πανωφόρι σε αυστηρή γραμμή.

Διαβάστε ακόμα

Συμβουλές για να βγαίνεις πάντα όμορφη στις φωτογραφίες από τη Gisele!

Η Kate Moss ποζάρει με Έλληνα μοντέλο στο εξώφυλλο του περιοδικού W

Οι πιο δυναμικές γυναίκες-αφεντικά έχουν στυλ!