Τόσα πολλά παλτό!

Τόσα πολλά παλτό!

Φέτος το χειμώνα η United Colors of Benetton σχεδιάζει μια «cozy» συλλογή από γυναικεία παλτό, κομψά και εκλεπτυσμένα, που θα γίνουν τα νέα key pieces για την γκαρνταρόμπα σας.

Ο χειμώνας επιστρέφει και μαζί του η απορία - τι στυλ παλτό θα φορέσω φέτος; Μακρύ σε ανδρόγυνο στυλ ή κοντό και θηλυκό; Σε γραμμή Α ή με στενή μέση; Σε έντονο χρώμα ή σε κλασικό καμιλό; H United Colors of Benetton σχεδιάζει μια συλλογή που δίνει την απάντηση! Για περισσότερα από 40 χρόνια δημιουργεί όχι μόνο τα πιο αγαπημένα πλεκτά στον κόσμο, αλλά και τα πιο εκλεπτυσμένα πανωφόρια. Κομμάτια ιδανικά για κάθε περίσταση, με σεβασμό στην Ιταλική φιλοσοφία και πάντα με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Όλα τα παλτό της Benetton ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας και χάρη στην πολυμορφία τους, μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ κάθε γυναίκας.


Για αυτόν το χειμώνα, η United Colors of Benetton συνδυάζει χρώματα και μοτίβα, ξεκινώντας από την αναμφισβήτητα εκλεπτυσμένη γοητεία του κλασικού ανδρόγυνου στυλ. Ταυτόχρονα προτείνει «ανανεωμένα» βρετανικά καρό πάνω σε σύγχρονα και κομψά παλτό με μανίκια τριών τετάρτων και oversized φόρμες αλλά και έντονη θηλυκότητα. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν μοτίβα όπως γεωμετρικά πιε-ντε-πουλ ή εντυπωσιακά λαχούρια, τονίζοντας την «country-glam» διάθεση της σεζόν. Από την συλλογή FW14, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αντισυμβατικά animal prints, με οικολογική διάθεση. Επίσης, ακολουθώντας την φιλοσοφία του color blocking, η Benetton προτείνει oversized παλτό σε έντονες αποχρώσεις του μωβ, του κόκκινου και ενός ασυνήθιστου πορτοκαλί, δίνοντας φως στο χειμώνα.


Για τα καθημερινά looks του γραφείου, η Benetton εμπνέεται αυστηρά μονόπετα παλτό, διακριτικά καρό παλτό σε ίσια στενή γραμμή ή παλτό με στενή μέση σε μαύρο και γκρι. Όταν η νύχτα πέφτει, αυτά δίνουν την θέση τους σε παλτό εμπλουτισμένα με πολυτελείς λεπτομέρειες, σε διακριτικά χρώματα όπως το απαλό ροζ του κυκλάμινου και το μπλε του ουρανού.


Μία ευέλικτη συλλογή με πολλές επιλογές, ικανές να συνοδευόσουν σε κάθε περίσταση, τις γυναίκες που αγαπούν την United Colors of Benetton γιατί τις καταλαβαίνει!