Το λαμπερό fashion party για το λανσάρισμα της συλλογής Alexander Wang x H&M

Το λαμπερό fashion party για το λανσάρισμα της συλλογής Alexander Wang x H&M

Το sporty στυλ της συλλογής, το live show των Onirama, οι διάσημες εμφανίσεις και όλα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο flaghship κατάστημα H&M στην Ερμού!

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενέργεια από το ξεκίνημά της, με τις Cheerleaders των Eθνικών μας Oμάδων – Greek Drops – να χρησιμοποιούν το σκηνικό για μια μοναδική επίδειξη που έδωσε το έναυσμα για το λανσάρισμα της συλλογής και της συναυλίας των Onirama. Με έντονο το sporty ύφος της συλλογής, το σκηνικό αντικατόπτριζε την απόλυτη συνάντηση μόδας και αθλητισμού. Εκτός από τους δημοσιογράφους μόδας, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν θαυμαστές αλλά και πολλοί φίλοι των δύο εταιρειών.

img 2213

Το κοινό είδε τα κομμάτια της συλλογής φορεμένα από celebrities, ανάμεσά τους η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Μύρωνας Στρατής, η Νάντια Μπουλέ, η Τζένη Θεωνά, ο Al Giga και οι σχεδιάστριες «Mira & Kira», νικήτριες του Best Trendsetter Award, της 16η AXDW.

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Νικολέτα Ράλλη, η Κική Τσόλκα, ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Άλεξ Κάβδας και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης.

«Από το shop-in-shop κατάστημα σε σκηνικό στίβου μέχρι το American sport event catering και τις εμφανίσεις των Greek Drops και των Onirama, θελήσαμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο με το αθλητικό ύφος της συλλογής και να δείξουμε ότι τα καθημερινά ρούχα μπορούν να είναι μόδα. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό του κόσμου απόψε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συλλογή την ημέρα του λανσαρίσματος», δήλωσε η κυρία Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

img 3268

Στην Ελλάδα, η συλλογή θα διατίθεται από τις 6 Νοεμβρίου σε 4 καταστήματα. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54, Α. Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20-22.

Plus: Σου δίνουμε συμβουλές για το πώς θα ψωνίσεις τη συλλογή στις 6 Νοεμβρίου!

Δεν ξέρεις τι να αγοράσεις; Τα κομμάτια-κλειδιά που θα σου προτείναμε είναι το cropped φούτερ, που είναι διαθέσιμο σε γκρι και σε μαύρο, τα "Freja" ψηλοτάκουνα μποτάκια και το beanie με το όνομα του Alexander Wang.

Οι κανονισμοί των αγορών:

  • Οι πελάτες θα μπαίνουν σε γκρουπ ατόμων και θα έχουν μόνο 10 λεπτά στη διάθεσή τους για να επιλέξουν τις αγορές τους από τη συγκεκριμένη συλλογή.
  • Δεν ισχύουν όμως οι ίδιοι κανόνες για τον τομέα των ανδρικών ρούχων, καθώς αναμένεται να υπάρξει μικρότερη ζήτηση.
  • Επίσης, δικαιούσαι να ψωνίσεις μόνο ένα αντικείμενο από κάθε κατηγορία της συλλογής (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ).
  • Αν αλλάξεις γνώμη για κάτι, μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 3 ημέρες από την αγορά σου.