Που βρέθηκε η dream team των stars για τον Louis Vuitton;

Που βρέθηκε η dream team των stars για τον Louis Vuitton;

Nicole Kidman, Karl Lagerfeld, Anna Wintour, Christian Louboutin και πολλοί ακόμη A-list celebrities έδωσαν το παρών στο πιο exclusive πάρτι της Νέας Υόρκης!

Μόνο 160 προσκεκλημένοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο δείπνο του γνωστού οίκου Louis Vuitton για τον εορτασμό των 160 χρόνων από τη δημιουργία του κλασικού μονογράμματος LV. Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην 53η οδό της Νέας Υόρκης γέμισε με διάσημους ανθρώπους του Hollywood και του χώρου της μόδας, ενώ ένας γυάλινος κύβος με τα μονογράμματα κάθε δημιουργού που έχει συνεργαστεί με τον οίκο κατασκευάστηκε ειδικά για το event και τοποθετήθηκε μέσα στον κήπο του ΜοΜΑ (Museum of Modern Art).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, φυσικά, πρόσωπα που έχουν εκπροσωπήσει τον οίκο στο παρελθόν, αλλά και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν για τη συλλογή Celebrate Monogram. Οι "Iconoclasts", Frank Gehry, Cindy Sherman, Karl Lagerfeld, Christian Louboutin και Mark Newson, τίμησαν με την παρουσία τους τη συνεργασία τους αυτή, ενώ μια έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους στην είσοδο του μουσείου: ο πασίγνωστος φωτογράφος Patrick Demarchelier είχε στήσει ένα pop-up studio δίπλα στο μπαρ και φωτογράφιζε όποιον έφτανε στο χώρο, με τα αρχικά των ονομάτων τους να φαίνονται στη φωτογραφία.

10755917 364373723739397 1059137539 n

Karl Lagerfeld

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αμέσως στο λογαριασμό του οίκου Louis Vuitton στο Instagram, αφήνοντάς μας να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο πιο αποκλειστικό πάρτι της χρονιάς. Δείτε στην παραπάνω gallery τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που τράβηξε ο Patrick Demarchelier από μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη!

Διαβάστε ακόμα

Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Naomi Campbell;

Πόσα χρήματα βγάζει την ημέρα η Cara Delevingne; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους

Η Kate Moss μας καλεί σπίτι της για τσάι και μοιράζεται τα αγαπημένα της πράγματα (βίντεο)