Η Jennifer Aniston στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη (+φωτός)

Η Jennifer Aniston στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη (+φωτός)

Η διάσημη ηθοποιός στην πιο εντυπωσιακή μέχρι στιγμής φωτογράφισή της και σε μια συνέντευξη όπου μιλά, μεταξύ άλλων, για τον αρραβωνιαστικό της, Justin Theroux την ηλικία της και τη νέα της δραματική ταινία, "Cake".

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο Harper's Bazaar για το τεύχος του Δεκεμβρίου, αποκαλύπτοντας πάρα πολλές προσωπικές της στιγμές και απόψεις για τη ζωή της. Φωτογραφίζεται με τουαλέτες των μεγαλύτερων οίκων μόδας μέσα σε μια γυάλινη φυσαλίδα, φτιαγμένη από διασημότητα, όπως λέει η περιγραφή, και η ζωή της είναι γεμάτη με καθαρούς γαλάζιους ουρανούς. Η ηθοποιός συζεί με τον αρραβωνιαστικό της, Justin Theroux στο Los Angeles και δηλώνει ότι το να ανακαινίζει σπίτια είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες. Μάλιστα, στα σχέδιά της βρίσκεται η ανακαίνιση του διαμερίσματος του Theroux στο Manhattan.

Νευριάζει με τον κόσμο που τη θεωρεί ακόμη "καημένο κορίτσι" που δεν τα καταφέρνει στα ερωτικά της, λέγοντας: "Σοβαρά. Πόσες φορές είμαι έξω στον κόσμο, απολαμβάνοντας τη ζωή μου και πάλι η περιγραφή (στις tabloids) είναι "San in Love Jen", ή ένας παρόμοιος χαζός τίτλος". "Δεν δίνει δεκάρα" η Aniston, αλλά δίνει σημασία πλέον στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή της. Η "αλήθεια" της Jen, την κατευθύνει προς νέα μονοπάτια: Πρωταγωνιστεί σε μια πολύ διαφορετική ταινία από το είδος που την έχουμε συνηθίσει, στη δραματική ταινία "Cake", αναφέροντας ότι ήταν ο πιο δύσκολος ρόλος που έχει παίξει μέχρι στιγμής. Έπρεπε να κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ και με πρόσθετες ουλές στο πρόσωπό της και αυτό ήταν κάτι που της έδωσε μια περίεργη ελευθερία, όπως λέει. Η χολιγουντιανή σταρ έθιξε επίσης το ευαίσθητο θέμα της ηλικίας της και στα 45 της χρόνια δηλώνει ότι δεν φρικάρει με τίποτα. "Τι, πρέπει να φρικάρω; Πρέπει να είμαι κάπως σαν 'Αχ, το γόνατό μου! Oh, άουτς!', αφού δε νιώθω τίποτα απ' όλα αυτά!". Βέβαια, λέει γελώντας, η όρασή της είναι χάλια, γιατί είχε ήδη μυωπία και τώρα που μεγαλώνει δεν μπορεί να δει τίποτα.

aniston5

Η Jennifer Aniston στο εξώφυλλο Δεκεμβρίου του Harper's Bazaar

Αφήνοντας το κομμάτι των επαγγελματικών της, η δημοσιογράφος του Harper's Bazaar τη ρωτά πώς γνωρίστηκε με τον Justin Theroux. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και έγιναν φίλοι όταν ο Theroux έγραφε την "Τροπική Καταιγίδα", αλλά κάπου στην πορεία η φιλία τους έγινε κάτι παραπάνω. "Είναι ένας από τους πιο ταπεινούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους. Δεν είναι κόπανος", δηλώνει η Jennifer για τον άντρα της ζωής της. Ο Justin είναι επίσης ο μόνος άντρας που της έχει διαλέξει ποτέ τζιν παντελόνι και τη γοητεύει γιατί έχει πολύ όμορφα μάτια, αλλά και γιατί περνούν καλά μαζί και κάνουν ατελείωτες συζητήσεις. Η συνέντευξη κλείνει με το πιο αξιοζήλευτο και πολυσυζητημένο κομμάτι της Aniston, που δεν είναι άλλο από τα μαλλιά της: "Είναι λίγο πιο σκούρα απ' ότι συνήθως", λέει και τα τινάζει με χάρη, "μου αρέσει όμως". Δείτε στην παραπάνω gallery την εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνόδεψε τη συνέντευξη της Aniston για το Harper's Bazaar!

(Φωτογραφίες: Harper's Bazaar)

Διαβάστε ακόμα

Η Cara Delevingne φέρνει τα Χριστούγεννα ένα μήνα νωρίτερα (+βίντεο)

Ποια είναι τα νέα αγγελάκια της Victoria's Secret;

Που βρέθηκε η dream team των stars για τον Louis Vuitton;