Lynne by Katerina Kainourgiou: Η παρουσίαση της νέας συλλογής

Lynne by Katerina Kainourgiou: Η παρουσίαση της νέας συλλογής

Ποιοι celebrities τίμησαν τη γνωστή παρουσιάστρια στην παρουσίαση της συλλογής στο Athens Metro Mall και τι επέλεξαν να φορέσουν;

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο κατάστημα Lynne στο Athens Metro Mall, έδωσαν το παρών χθες πολλοί φίλοι και θαυμαστές της Κατερίνας Καινούργιου, για την παρουσίαση της νέας της συλλογής για το brand. Μάξι και midi φορέματα, animal prints, pencil φούστες, πλατύγυρα καπέλα και ψηλόμεσα παντελόνια, ήταν όλα όσα είδαμε στο κατάστημα και μας τράβηξαν την προσοχή. Αντιπροσωπεύοντας το προσωπικό στυλ της παρουσιάστριας, όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα με σκοπό να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και να αγκαλιάζουν το σώμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Λάουρα Νάργες, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου και ο αδερφός της Κατερίνας, Πάνος Καινουργιος, έδωσαν το παρών, στηρίζοντας την παρουσιάστρια σε αυτό το επαγγελματικό της βήμα. Η ίδια επέλεξε να φορέσει φόρεμα από τη συλλογή της, μπότες πάνω από το γόνατο, ενώ διάλεξε μια βελούδινη τσάντα Chanel για να ολοκληρώσει το look της. Δείτε στην παραπάνω gallery φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση "Lynne by Katerina Kainourgiou"!

Διαβάστε ακόμα

Ο οίκος Laskaris μας ταξιδεύει στον κόσμο του El Greco - δείτε το show σε livestreaming!

Μια Ελληνίδα με διεθνή καριέρα: Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστίνα Σούμπλη μιλά στο Queen

Maragu: Τα νέα ελληνικά γυαλιά ηλίου από ξύλο που κάνουν θραύση!