"Με ταλαιπώρησε πολύ η Hermès τσάντα μου!" - Ποια διάσημη έκανε αυτή τη δήλωση;

"Με ταλαιπώρησε πολύ η Hermès τσάντα μου!" - Ποια διάσημη έκανε αυτή τη δήλωση;

Αποφάσισε να δωρίσει την τσάντα της, γιατί, όπως δήλωσε, τη βασάνισε πολύ από τότε που την αγόρασε!

Για το τελευταίο του project ο καλλιτέχνης Jeff Koons συγκέντρωσε Birkin bags του οίκου Hermès, για να τις μεταμορφώσει και να πουληθούν σε δημοπρασία για το φιλανθρωπικό οργανισμό "Project Perpetual". Ο Koons ζήτησε και πήρε τσάντες από τη Naomi Campbell, τη Diane von Furstenberg και τη Sofia Coppola και στη βραδιά της δημοπρασίας των Birkins x Koons και η τελευταία είχε κάποιες δηλώσεις να κάνει σχετικά με τη δική της Hermès.

sofia coppola

"Όταν ήμουν στα 20 μου, ο πατέρας μου ήταν στο παρίσι και μου είπε 'Θέλεις τίποτα να σου φέρω;'. Ήταν τα γενέθλιά μου και είπα ότι θα λάτρευα μια τσάντα Birkin από τον οίκο Hermès. Ήμουν πολύ μικρή για να έχω μία, αλλά την ήθελα. Πήγε στο κατάστημα και έβγαλε τα μετρητά και είχε δει λάθος τα μηδενικά και του είπαν 'Ωχ, όχι, όχι, δεν κοστίζει τόσο - έχει άλλο ένα μηδενικό'. Οπότε βασανίστηκα για χρόνια, γιατί πάντα μου έλεγε 'Δεν πιστεύω την τιμή της τσάντας που μου ζήτησες να σου φέρω'.

koons-hermes-e1415630386806 1

Η περιβόητη τσάντα που μεταμόρφωσε ο Jeff Koons

Μου αγόρασε αυτή την τσάντα και την κρατούσα όταν ήμουν πολύ μικρή για να έχω μια τέτοια τσάντα και μετά την κράτησα στη ντουλάπα μου, γιατί μου φαινόταν ότι είχα κάτι που ήταν υπερβολικό για να έχω. Υπήρχε στη ντουλάπα μου και όταν η Svetlana (η υπεύθυνη του φιλανθρωπικού project) μου ζήτησε μια τσάντα, χάρηκα που μπορούσε να γίνει ένα έργο τέχνης και να βοηθήσει το συγκεκριμένο σκοπό". Όσο για το ποσό το οποίο πουλήθηκε η τσάντα; 175.000 δολάρια ήταν αρκετά για να κάνει το ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα της η Sofia!

Διαβάστε ακόμα

H απαράδεκτη ατάκα της Vivienne Westwood που έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως

Grace Kelly: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό

Μια Ελληνίδα με διεθνή καριέρα: Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστίνα Σούμπλη μιλά στο Queen

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/