Γιατί η Cara Delevingne και η Kendall Jenner δε θα γίνουν «αγγελάκια» Victoria's Secret;

Γιατί η Cara Delevingne και η Kendall Jenner δε θα γίνουν «αγγελάκια» Victoria's Secret;

Κι ενώ οι φήμες για τη συμμετοχή της Kendall ήταν όλο και περισσότερες και η ίδια, αλλά και η Cara Delevingne δεν είναι φέτος στη λίστα με τα "αγγελάκια". Τι συνέβη;

Τα πιο διάσημα ονόματα του modeling είναι και φέτος στην περιβόητη λίστα "Victoria's Secret Angels", για το show που θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου. Δεν πέρασε απαρατήρητη βέβαια η απουσία της Cara Delevingne, που περπάτησε πέρσι για το μεγάλο οίκο εσωρούχων και φυσικά της ανερχόμενης Kendall Jenner, που φημολογούταν ότι θα ήταν ένα από τα νέα "αγγελάκια" του brand.

01bd1760667632d70a16b9a960440a80

Η Cara Delevingne στο περσινό show Victoria's Secret

Ο λόγος πίσω από την απουσία τους είναι ένας και έχει ονοματεπώνυμο: Karl Lagerfeld. Ο Kaiser θα παρουσιάσει τη συλλογή του Métiers d’Art για τον οίκο Chanel στο ξενοδοχείο Schloss Leopoldskron στο Σάλτσμπουργκ, στις 2 Δεκεμβρίου - την ίδια ημέρα δηλαδή με το show του οίκου Victoria's Secret. Tα αγαπημένα it-girls του οίκου Chanel, Karlie Kloss και Candice Swanepoel, δεσμεύονται από το συμβόλαιό τους ως "VS Angels" και δεν τίθεται θέμα επιλογής σε ποια επίδειξη θα περπατήσουν, ενώ μαζί με Delevingne και Jenner, ούτε η Malaika Firth (που περπάτησε πέρσι με τη Victoria's Secret) δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ποια πλευρά θα επιλέξει για τις 2 Δεκεμβρίου.

Πηγή δήλωσε στο "Threads" ότι η Cara και η Kendall θα διαλέξουν την... ομάδα του Karl, προτιμώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής από το show εσωρούχων. Chanel ή Victoria's Secret; Λονδίνο ή Σάλτσμπουργκ; Θα το μάθουμε σύντομα!

Διαβάστε ακόμα

H απαράδεκτη ατάκα της Vivienne Westwood που έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως

Η Taylor Swift είναι αγνώριστη στο τελευταίο της εξώφυλλο

Grace Kelly: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/