Ο χειμώνας γίνεται πιο ζεστός από τα Marks & Spencer με 25% έκπτωση!

Ο χειμώνας γίνεται πιο ζεστός από τα Marks & Spencer με 25% έκπτωση!

Η πιο hot τάση της σεζόν, τα πλεκτά, κατακτά επάξια μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας, αφού συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση!

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή των Marks & Spencer περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ζεστά & stylish πλεκτά της σεζόν, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας 24/7.


Για ένα ξεχωριστό office look, συνδυάστε ένα πλεκτό ζιβάγκο στο μπλε του κοβαλτίου με μια metallic φούστα σε pencil γραμμή, ενώ για μια glamorous εμφάνιση εμπνευστείτε από το στυλ των αγαπημένων μας style icons, φορώντας ένα πλεκτό με μεταλλικές, μπρονζέ λάμψεις. Τέλος, για ένα casual πρωινό επιλέξτε ένα πουλόβερ σε παλ αποχρώσεις ή επενδύστε στο it χρώμα της σεζόν, το μπορντό και συνδυάστε το με ένα statement ankle boot.

Από 11/11 έως και 22/11 επισκεφθείτε τα καταστήματα Marks & Spencer και επωφεληθείτε από την προσφορά 25% σε όλα τα είδη knitwear για να δημιουργήσετε άψογες χειμερινές εμφανίσεις! Δείτε στην παραπάνω gallery μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της χειμερινής συλλογής των καταστημάτων Marks & Spencer!