Η Jennifer Lawrence είναι πιο όμορφη από ποτέ στη νέα καμπάνια Dior

Η Jennifer Lawrence είναι πιο όμορφη από ποτέ στη νέα καμπάνια Dior

Η νεαρή ηθοποιός μας γοητεύει με το μαγευτικό βλέμμα της στη νέα καμπάνια του μεγάλου οίκου μόδας, όπου και πρωταγωνιστεί.

H Jennifer Lawrence, μετά το Hollywood, κατακτά και τον κόσμο της μόδας. Η 24χρονη ηθοποιός διδάσκει κανόνες κομψότητας στην τελευταία της φωτογράφιση για τον οίκο Dior, αφήνοντάς μας να χαζεύουμε την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Θυμίζοντάς μας κάτι από Marion Cotillard σε μια πιο fresh εκδοχή, η Lawrence, με τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της πιασμένα πίσω, μακιγιάζ σε ψυχρούς τόνους και ματιά που μαγνητίζει, ποζάρει στο φακό του διάσημου φωτογράφου Patrick Demarchelier φορώντας Dior και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.

main.original.585x0 1

Τα Dior σύνολα του Raf Simons φαίνεται να της ταιριάζουν όσο τίποτε άλλο, αφού αναδεικνύουν όπως πρέπει τα χαρακτηριστικά της, τονίζουν το ψυχρό μπλε των ματιών της και μας κάνουν να θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς τα outfits που φοράει. Λίγο πριν την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", την Πέμπτη, οι φωτογραφίες της καμπάνιας είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι σημαντικό κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά από μια κάμερα, να έχει στο μυαλό της ένα χαρακτήρα ή ένα συναίσθημα, για να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στα μάτια της. "Δεν αποκαλώ τον εαυτό μου fashion icon", δήλωσε η Jennifer στο E!News. "Θα αποκαλούσα τον εαυτό μου, κάποια που ντύνεται από επαγγελματίες. Είναι κάπως σαν 'Χόρεψε μαϊμουδάκι, χόρεψε στο κόκκινο χαλί'. Θα με αποκαλούσα περισσότερο μαϊμού!". Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια του οίκου Dior με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό!

Διαβάστε ακόμα

Grace Kelly: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό

"Με ταλαιπώρησε πολύ η Hermès τσάντα μου!" - Ποια διάσημη έκανε αυτή τη δήλωση;

These boots are made for walking: Τα καλύτερα μποτάκια της αγοράς κάτω από 100€!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/