Yiorgos Eleftheriades: Η συλλογή AW14/15, μέσα από ένα ενδιαφέρον fashion installation

Yiorgos Eleftheriades: Η συλλογή AW14/15, μέσα από ένα ενδιαφέρον fashion installation

Μια ανατρεπτική παρουσίαση σε συνεργασία με την Apivita, με τίτλο "Emergence of an Appearance", όπου ο σχεδιαστής παρέμεινε πιστός στην αισθητική του φιλοσοφία.

Εναλλακτικός τίτλος της συλλογής που παρουσίασε για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 ο σχεδιαστής Yiorgos Eleftheriades, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το "Sophisticated Layering". Η συλλογή, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει, τόσο με τις structured δημιουργίες της, σε μαύρο και neutrals, όσο και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο κοινό: ένα στατικό fashion installation μοντέλων με βασικό στοιχείο το μινιμαλισμό και την urban αισθητική.

yeleftheriadesaw14

Διαχρονικά κομμάτια, κατασκευασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, συνδυασμένα με edgy αξεσουάρ όπως oversized καπέλα και εκμοντερνισμένα bonnets, ήταν όλα όσα παρακολούθησε το fashion crowd της Αθήνας, που έδωσε το παρών στην παρουσίαση του σχεδιαστή. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Βίκυ Καγιά και ο Άλεξ Κάβδας ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της εκδήλωσης που μάγεψε το κοινό και άφησε τους καλεσμένους να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο πρόσωπο της σύγχρονης κουλτούρας της ελληνικής μόδας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση "Emergence of an Appearance" στην παραπάνω gallery.