Η Kendall Jenner σπάει τη σιωπή της και μιλά για τις φήμες περί ρατσισμού (+φωτός)

Η Kendall Jenner σπάει τη σιωπή της και μιλά για τις φήμες περί ρατσισμού (+φωτός)

Στο νέο της εξώφυλλο για γνωστό περιοδικό, μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα της ποπ κουλτούρας και δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Μέσα στον τελευταίο χρόνο, η καριέρα της Kendall Jenner έχει εκτοξευθεί στα ύψη, με το βιογραφικό της να μετρά συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του πλανήτη (Chanel, Estée Lauder, Marc Jacobs, Givenchy, Karl Lagerfeld) και τα features σε περιοδικά μόδας δε σταματούν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Στο τελευταίο της εξώφυλλο για το Dazed and Confused, η Jenner φορά σύνολα Junya Watanabe και Marc Jacobs, "αλλάζοντας το πρόσωπο της μόδας", όπως αναφέρει ο τίτλος του περιοδικού.

hbz-lead-kendall-sm

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Dazed, η ίδια μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα bullying: "Έβλεπα να κυκλοφορούν φήμες για κορίτσια που με εκφόβιζαν στα παρασκήνια και έριχναν τσιγάρα στο ποτό μου και τίποτα από αυτά δε συνέβη. Όλοι ήταν πολύ cool μαζί μου. Δεν μου έτυχε να είναι κάποια κοπέλα κακιά... μέχρι στιγμής".

elle-02-kendall-dazed-h-blog

Το it-girl μίλησε επίσης για τη στήριξη της οικογένειάς της στην καριέρα της ως μοντέλο, δηλώνοντας για τον Kanye West: "Μια μέρα ο Kanye με αγκάλιασε και ήταν κάπως 'Yo, είμαι πολύ περήφανος για σένα.' Κι εγώ του είπα, 'ΑΛΗΘΕΙΑ;!' Είναι πολύ γλυκό να ακούς κάτι τέτοιο". Στο τεύχος, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η Jenner συμπεριλήφθηκε στους "100 πολιτιστικούς επαναστάτες που αλλάζουν το πρόσωπο της μόδας, του κινηματογράφου, της τέχνης και της μουσικής", ανάμεσα σε ονόματα όπως τον Olivier Rousteing (καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain) και το σχεδιαστή J.W. Anderson.

Διαβάστε ακόμα

Απίστευτο: Τι ζήτησαν ο William και η Kate από τους δημοσιογράφους;

Μετά την Estée Lauder, η Kendall Jenner κατακτά και τον οίκο Chanel;

#fashion: Τι δημοσίευσαν οι celebrities στο Instagram αυτή την εβδομάδα;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/