Τα Marks & Spencer «πασπαλίζουν» τα Χριστούγεννα με μαγεία & λάμψη!

Τα Marks & Spencer «πασπαλίζουν» τα Χριστούγεννα με μαγεία & λάμψη!

Συνδυάζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων με τις τάσεις της μόδας, η φετινή συλλογή των Marks & Spencer έχει όλα όσα θα φορέσουμε στις γιορτές!

Τα Marks & Spencer «υφαίνουν» το παραμύθι των φετινών Χριστουγέννων με λαμπερά υφάσματα & περίτεχνα μοτίβα που θα τραβήξουν τα βλέμματα, αναδεικνύοντας σας σε πρωταγωνίστρια των γιορτών!


Για τις χριστουγεννιάτικες στιγμές σας, επενδύστε στην κλασική γοητεία της μαύρης δαντέλας, με ένα φόρεμα σε midi γραμμή, που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σας. Μια γούνα σε έντονο κόκκινο θα ολοκληρώσει το look σας, χαρίζοντας σας απαράμιλλη γοητεία. Αν προτιμάτε τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, ένα φόρεμα σε Α γραμμή, με εντυπωσιακό royal red pattern αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα αξεπέραστο outfit.


Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο πυρετός του πάρτι «ανεβαίνει»! Ένα φόρεμα σε royal blue και ένα ζευγάρι γόβες με μεταλλικές λάμψεις υπόσχονται εκθαμβωτικό στυλ για την πιο σημαντική βραδιά του χρόνου. Συνδυάστε με μια γούνα σε midi μήκος με black & white μοτίβα. Απαραίτητο αξεσουάρ το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Τα Χριστούγεννα είναι καλύτερα με Marks & Spencer! Δείτε τι σας προτείνει το Marks & Spencer για τις εορταστικές σας εμφανίσεις στην παραπάνω gallery!